MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 19, 2013

dah dapat cek nuffnang

rasanya sape yang cashkan bulan 1 ritu mesti dah dapat cek kan?kita dapat juga tapi nye cek tu alamat kl..bile nengok ramai je update dapat cek, call mak suh buka je surat2 kita kat kl tu nengok ada tak cek, skali mak kata ahh..ada ni cek.apa lagi..suh la adik bank in kan, tapi nye tak reti plak dia..

deah juga la penyelamat bangsa dan negara tolong bankin kan cek tu, seb baik ada diah klw tak memang kena tunggu balik kl nanti la baru bole cashkan hehe..dah suh deah amekkan gambo cek lupe plak dia..bank in slip je la sebagai bukti cek nuffnang ni dah selamat di terima & bankin

untuk cash kali ke-8 dapat la RM132.29, ok la kan dari xde 
  


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

nasib baik ada deah kan...
leh la enjoy kat uss nanti...hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ok la tu..Ayu pun rasa macam nak cash out jer hujung bulan nie la...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

tahniah, kita dapat sikit je kali ni, blog tenggelam timbul....bahaya ni nampak no akaun..

MRS. K said... [Reply to comment]

yeah.. boleh topup pegi bercuti lagi heheh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waaa banyak banyak banyak :)

Nafisa81 said... [Reply to comment]

uii..byk jugak la tu...koi langsung tak pernah.. :)

eima said... [Reply to comment]

hmmm tahniah nana... byk tu RM132 utk klai ke8

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Haha tu la
Dea mmg heron aku
Bole la wat tambah mana yg patut kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Kita skang tgh kumpul balik
Lambat lagi nak cashkan

Nana said... [Reply to comment]

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥
Hehey acc no xpe appear anje
Jangan pin no

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Hahahah...memahami sungguh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki

Ya ALya said... [Reply to comment]

uss nana,mia amrul nk datang ni....

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

rezeki...aminnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...