MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 28, 2013

dapat pon!

dari kluang ritu kita siap2 listkan dah apa menda yang nak makan nnt kalau balik kl haha over kan?memang over so far dah stakat arini banyak juga menda yang kita nak makan tu dah tercapai.mana yang  bole buat kita buat mana yang xleh buat kita g carik.

ni antara menda yang kita nak makan sangat2 (antara yea..lain2 akan di update kemudian haha...)

popia kemboja, aritu masa kat kluang ada buat skali tapi tak puas makan...jenuh nak abeskan dekat 4 ari baru abes goreng, bila dah lama popia xsedap
jadi balik kl je tros beli bahan buat ngan mak, skali buat abeskan sepeket kulit popia ada dalam 40 ketol, sehari je abes 40 ketol tu seme ajaib kan?hahah xyah nak ajaib sangat umah mak ni tengah ramai bebudak cuti skolah ni anak buah seme disini
chatime
dari kluang tingin sgt nak minum chatime kat kluang xde yea harap maklum
kebetulan plak senin tu pegi bli tiket keteapi kat kl sentral utk balik kluang ternampak ada chatime, hah cantik sangat la tu..baru je ingt lepas balik bli tiket nak singgah wangsa walk bli chatime 
mcm bese lah klw oder sure oder yg sama xpenah tuka2 hahah pure cocoa +pearl

bese gini la kan peel orang mengandung dia kalau dah nak makan, dia akan dapatkan juga sampai dapat lambat pon xpe janji dapat hehe.

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Fara said... [Reply to comment]

huhuhu...saya selalu nak balik Kluang buat cek list nak makan ape..:P

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

sedapnya nampak popiah.. udah ler akak ni penggemar tegar popiah tau.. nak wat weekend ni lah..

watyz said... [Reply to comment]

uish.. pjg tul senarai tu kan.. eh.. mcm sedap je popia tu... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah, akhirnya dapat jugak

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Nape dia popia kemboja? Ada beza ngan popia biasa tu ke?

Nana said... [Reply to comment]

@Fara
Sana xbanyk piliham sgt fara susah klw tingin kena la tgu blk klihan sgt

Nana said... [Reply to comment]

@JaSSNaNi
Heheh saya pon suke

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Hahah klw tgk list mcm2 aku nak mkn
Popia ni spesel xsama mcm popia biasa

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Xde la mleleh air lior bb haha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Mmg beza nad
Inti dia kentang, ayam, suhun,carrot ygditumis ngan bwang ngan lada hitam

mamafarah4 said... [Reply to comment]

hahaha...time gini la sibuk nak mkn itu nak makan ini..semua jadi teringin dan semua nampak sedap..tak per2...kekonon baby nak makan la nana..hehhee..
tapi betul lah,nampak sedap ler

iietamalek said... [Reply to comment]

Terliur tgk popia tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...