MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 21, 2013

dinner @ brother joe, mersing

sebelum g mersing tu ada la gugel tempat makan best kat mersing, kalau taip seafood mersing sure kuar nama kedai brother joe.ada gak tanya orang jual goreng pisang depan chalet mana tempat makan best, diorang pon kata brother joe.

ok la dah orang kata brother joe, kita pon pegi la makan brother joe.kedai dia tepi laut, sederet tepi laut tu banyak kedai makan, kat situ medan ikan bakar mersing.banyak kedai bole pilih.seme tepi2 laut, best sambil makan rasa angin laut.

kami oder tomyam campur, kailan ikan masin, telor dadar, pari bakar sambal, ikan siakap bakar, nasi 8, air 8 masuk fries mia seme nye RM120, ok la kot..nak kata mahal sangat xla..nak kata murah pon tak juga kot.yang pasti ikan dia segar2 nama pon tepi laut kan..





 budak tu mmg xmo makan nasi kemana pegi fries je la dia nak
 siakap bakar
 pari bakar sambal, ikan mcm tak berapa umph la..xnampak mcm bakar pon kuah plak mcm sos je tuang atas ikan xbest
 telor dadar
 kailan ikan masin, sedap
 tomyam campor biasa2 je

p/s : disebabkan saya elegik ketam, ngan udang maka nye mereka turut kena berpantang bersama saya muahaha...eh bukan saya je amrul pon mmg xleh makan seafood sebab gout kan, tu amek ikan je tu.klw orang kata eii ruginye xmakan ketam ngan udang.rugi ke?sikit pon tak rasa rugi...untung ada la..ketam ngan udang kan mahal hahah....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so far ok la kot

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Teringin plak nk p mkn seafood :)

diana said... [Reply to comment]

kalau ada ketam ke udang ke lagi syok kot...

Ya ALya said... [Reply to comment]

feveret tomyam,kailan ikan masin n telur dadar...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me and hubby dua2 suka seafood--rasanya salah satu faktor yg menyebabkan dpt anak dua2 boboy ;)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ko buat aku terliur...dan dan ni nak ajak hubby aku p restoran cempakar rimba kat bangi sana...arghhhh...lapo weii

MRS. K said... [Reply to comment]

laki ku tak makan ketam n ikan keli huhu

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

terliur la pulak.nanti boleh cuba ni.tq share POI

Nafisa81 said... [Reply to comment]

Koi suka seafood..tp En suami alahan pulak...jadiknya menu makan kat luar sup ekor, telur dadar, ikan...rasa2 nak makan udang..gi time rehat masa kerja

Dkna Abza said... [Reply to comment]

sedapnya menu.. best dapat makan ramai2 kan.. seronok!

sall said... [Reply to comment]

Harga mahal sikit xpe, janji puas hati kan...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tu la harga standed la kot

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Heheh ada pape ke nih haha

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Elegik xleh makan..huhu

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
Yezza...sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Owh yeke
Tu sebab saya skang mmg amalkan seafood hehe

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahha lauk bese je wei

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Jimat wei hahah ketam mahai

Nana said... [Reply to comment]

@Tuan Juhaida
Sama2 :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Hehey kita plak asben xle mkn kdg odee juga dia bedal je

Nana said... [Reply to comment]

@Dkna Abza
Meriah makan ramai2 gini kan

Nana said... [Reply to comment]

@sall
Ok la nak kata xsedap langsung xde la

lyzsmktls said... [Reply to comment]

hai,saje singgah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...