MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 12, 2013

dinner @ secret recipe

25hb orang gomen gaji...apa lagi..masa untuk makan yang sedap2 hahaha..cam jakon xpernah makan sedap je kan.ye la skang ni xleh nak minta makan mahal2 sikit.sendiri paham la kan..sesekali ari gaji apa salahnye hehehe...

memang dah lama tekak ni nak makan kat secret recipe so bile amrul tanya nak makan mana?terus cakap SR! dah terbayang2 carrot cake dia. tapi nye kan saya sangat kecewa dengan servis kat sini, apa yang kita oder asik2 dia salah anta! kalau satu je salah anta xpe, pastu ada yang kita oder sampai abes makan tak sampai2..

1. kita oder cappucino ice blended skali dia anto cappucino ais...(saya panggil dia suh tuka)
2. amrul oder vanilla milkshake dia anta strawberry milkshake..(amrul malas panggil suh tuka dia mnm je)
3. kita oder carrot cake sampai kenyang sendawa kek tak sampai2 udahnye beli juga tapau, sebab mmg dah tingin sgt2 kan mmg kena beli juga biarpon kena tapau.

adoi mana tak angin, ye la..kalau satu je salah xpe..ni asik2 salah je.pastu kan..spegeti dia tak sedap...sangat kering dianye kuah tu, tak sama mcm kat kl..kalau kt kl pegi la mana2 branch SR oder spegeti rasa dia maintain je sama..bese klw makan spageti SR ni kompom abes nye lah..tapi aritu xdaya mak nak mengabeskan nye..

cappucino ice blended klw g SR mmg suke oder ni
org minta vanila dia kasi strawbery milkshake lantak la labu
meatball spegeti amrul nye
.
spegeti bolognese
.
mia klw makan xde menda lain dia oder fries je
.
choc indulgance, tapau sebab dah kenyang bena...hehe xde dalam gambo carrot cake sebab dia xanto sampai ke sudah

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

tak salah kali sakler makan yg best2 kan? pau suamii..hikhik...bukan pau pon kan?? treatment utk isteri...

NinaAz said... [Reply to comment]

Nina pun suka cappucino ice blended tuuuu ♥♥♥

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah sedapnya terliur tengok, lain diorder lain yang dihantar ek...kita pun pernah kena camtu gak..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yum yum :)

Ecah Shaimi said... [Reply to comment]

baca entry ni terbayang2 tom yam kung...slirpppp..yummy!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak sedap pulok tgk makanan ni

amiey lee said... [Reply to comment]

kek tu nyum.nyummmm

mama tisya said... [Reply to comment]

dapnye tgk kek..lama tk mkn kek SR...kalo byk slh angin jugak

Granny Hani said... [Reply to comment]

Ni kes niat nak diet ter'cancel' ni..tgok foto2 gini terus cair semangat nak kurus.

Ya ALya said... [Reply to comment]

Angin jek klu salah hntar...putus selera....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...