MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 15, 2013

funfair!!

caya tak kalau cakap damia tak pernah pegi funfair?hehe...memang tak penah bawa dia g funfair sebab nye klw kt kl mcm susah je nak jumpe funfair, kita sendiri ni pon pernah skali je g funfair pastu dah serik sebab mcm telan duit je funfair ni.

kat kluang ni tengah ada funfair yang bole tahan besar juga la..mainan dia gempak2 mcm kat dalam times square.minggu lepas amrul ajak g sini sebenarnya dah lama dia ajak tapi nye asik ujan je malam2 kt kluang ni, baru2 ni je cuaca elok sikit, bole la g funfair.mcm bese lah..angkut seme g funfair ngan mak metua skali heheh tapi dia main yang ala2 eye on malaysia tu je la..sama mcm kita tu je la yang bole naik.

lain2 tu teman mia je main game utk bebudak..satu token RM2 rabak la duit amrul kat sini.dah tu game seme paling murah 2 token rata2 3 token.naik euro wheel tu dah 4 token sorang, naik 5 orang dah abes 20 token kat situ tapi puas ati sebab dia pusing lama...lebih dari 10x dia pusing.

beratur beli token
 
 kemain suke la damia sebab nye asal tiap kali lalu funfair dia dok tuntut bile nak pegi..bila nak pegi

 paksu mia & nenek




 roller coster ni mainan yg mia jerit kuat skali lawak nengok muke dia kecut tiap kali train amek selekoh



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K said... [Reply to comment]

token funfair mmg mahai

mama tisya said... [Reply to comment]

p funfair mmg kena sedia duit lebih..mmg anak2 nk naik mcm2 mainan..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Merasa jugak mia p funfair :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kat sebelah mana ni nana

shark said... [Reply to comment]

sonok layan anak kat funfair :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

mmg mahai token funfair....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...