MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 6, 2013

habis madu sepah tak dibuang

 peribahasa baru hehe..sebenarnya dah lama dah bercita2 tinggi nak beli tivi LED ni, tapi nye rasa belum jadi keutamaan lagi nak beli tivi ni.elok plak bercita2 mcm tu kan..tivi lama wat hal..putih je jadinye sakit mata nengok..bole la nengok tapi screen putih je, kadang2 dia keluar rainbow hahah...xpela..pakai selagi bole pakai..

aritu masa umah lama ada cakap ngan amrul beli la tivi lain, amrul kata tunggu pindah umah baru la senang xyah nak buka pasang dua tiga kali.elok je dok umah baru ni 3 ari dia g carik tivi baru diam2 je dia g sensorang..hahah tau dah nape dia xbawa kita..sebab klw kita ada itu xyah ini xyah kalau g ngan kita carik yang murah2 je, xyah beso2 gabak janji bole nengok sudah..

balik2 tu dia cakap dah beli dah tivi..kejap lagi dia datang pasang.kita tanya bape inchi?42" dia cakap skali ngan speker2 dia tuh.amboihh kan dah kata..tu pasal dia xbawa kita kalau bawa kita sure kita cakap beli tivi je la cukup, pandai kan.ada la dia tanya kita nak brand apa kita cakap apa2 je la..mana la pandai bab2 brand ni..last dia beli LG

bila dah ada tivi besar dia pon call astro upgrade nak full channel.so skang ni makin la kita dok ngadap tivi je kejenye asik2 movie asik2 movie haha...

kepada tibi lama, xpe jangan sedih2 khidmat awak masih di perlukan untuk main PS3.kita bukan jenis kacang lupakan kulit hehehe..dah dia banyak berjasa kan..kita xleh la lupakan dia..

 tivi lama dah slamat buat main game



abang pasang tibi nak tanya amrul keje apa?cikgu ke?muahaha..klakar nye dengar tak de ciri2 ckgu langsung bila amrul cakap askar tekejut abang tu xcaya, memang ramai la xcaya klw amrul ckp dia askar.pastu mula la diorang tanya kt amrul pasal peristiwa lahad datu tu, kita selama ni xamek port pon tgk berita gitu2 je xde la nak gali cite sebetolnye, tapi bile dengar amrul cite owh..mcm tu ek (cerita yang sebenar orang2 polis & askar je tau) tapi kt luar sana ramai yg blagak mcm tau sangat apa yg jadi, so kt fb tu kita mmg xde share just nengok je orang2 yg pandai ni berkata2 haha..
 patut xyah dah ada kabinet tv tu kan, sebab tv dah gantung kat dinding tapi dah tak tau nak letak mana kabinet tu biar la situ.speker kecik2 tu pon blom susun lagi mana nak letaknye
agak2 klw soping menda alah ni kat jj mau dapat 30 keping voucer jj kan?sayang kluang xde jj hahah..


Published with Blogger-droid v2.0.10

11 ribu orang memberikan idea bernas:

shark said... [Reply to comment]

bagus..
selagi baik jgn dibuang kan..:)
ingat jasa yg lama..hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

ko macam aku, tak pernah amik tau seseuatu hal...tetapi bila dengar somi cerita mak aihh, gitu ke citernya...

lagi pulak takkan nak bincang hal serius cam gini antara somi isteri kan...maksud aku bualan harian la...banyak hal lagi nak borak...hahaha

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waaa.. Bestnye tv baru!
Beso! Lagi syiok la nengok tv pasni hehe
Kalu kami, berebut tgk kartun jek nnt dgn zakwan :)

Ya ALya said... [Reply to comment]

bestnyer ada tv baru.....
idokla mata tu sakit je tgk tivi yg lama tu kan......

orang laki mmg gitu,klu beli apa2 mmg selagi boleh tak nak dibawanyer kaum pompuan ni....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyooo TV baru tu...best2

babYpose said... [Reply to comment]

Alhamdulillah dapat tv baru dn ful channel astro bestla..

ayu Ismail said... [Reply to comment]

Nana cerita kita samalah..belum sempat nak post kat blog lagi

watyz said... [Reply to comment]

wa.. dpt tv baru.. sempat lagi tu ingat baucer jj.. ekekek

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bestnya dpt tibi baru...lawa..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah tv baru 42 inci lg..tgu la ada umh sdiri..bila ntah..hehe...oh cikgu amrul..hehe..rmi tk caya amrul askar..tu la depa ni share2 kt fb tu mcm tau benor..doakn je la..tkyh nk share2 sgt...mcm smua depa tau

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wahh sejak duk dekat ni..mcm seprise dr abg amrul ya heheheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...