MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 27, 2013

ini bole mendatangkan marah!

 bile dah berjauhan hanya pesbuk, wazap tempat berhubung...
sorang kat kl sorang kat langkawi
rindu?ntah blom lagi kot haha...kita dah bese jauh ngan laki..so jiwa dah kental, stakat 2 minggu xde hal, jangan sebulan lebey itu memang ada hal hahaha...

jenjarang abang sarjan ni upload gambo sendiri kat pesbuk mcm comel je kan haha
tapinye perut je xcomei jan..kasi kaver skit bole x?
kemain la dia kan..dah sampai langkawi jalan sana jalan sini
stakat jalan cable car kita xheran la..kita dah sumpah xmo naik lagi dah cable car gayatttt
 tapi INI, INI yang mendatangkan MARAH!!
ada ke dia wazap gamba laksa.....dia tau kita hantu laksa kan?
dia tau kita suke makan laksa kalau g langkawi
dia tau kita selalu cakap eii laksa mana2 kedai kat langkawi seme nye sedap
dia tau seme tu, tapi dia saje je wazap kita gambo makanan kegemaran kita ni

 arghh..stress..xpe tros masukkan laksa dalam list makanan yang WAJIB di masak utk minggu ini hahaha..
benci la gini xnak kawan lah!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so sweet je marah2 majuk2 gitoo....geng la ngan akob, hantu laksa gak ni

mamafarah4 said... [Reply to comment]

hahaha..tomei la majuk2 manja gitu..kuang!kuang!.. x per la nana.. laksa nana buat lagi sedap dan leh tambah2

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

okee, nampak laksa tu terliur sudahhh

SueGinola said... [Reply to comment]

Salam singgah Nana..
Nak tanya, boleh tak kalau saya nak mintak Abg Sarjan awak belikan pemanggang ajaib kat Haji Ismail tu?huhuhu...apa-apa email saya kat iloveginola@gmail.com..thanks...^_^

eima said... [Reply to comment]

wahhh laksa .... aku gile laksa..klu blk kg aku tu mmg aku tak mkn sgt dah nasi kecuali nasi lemak bungkus ... hari2 pulun laksa ... sampai la balik ... kat kedah singgah lagi kedai mkn lagi laksa

DiilaNordin said... [Reply to comment]

ooh mmg mendatangkan marah~

sebagai antu laksa, sy pun turut serta membantah hahaha

=P

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waaaa.. Laksa langkawi terbaekk
Jgn ngidam laksa hok langkawi punye dh la
Huhu
Jenuh tu hihi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

olololo sweetnya entry ni hehehe

watyz said... [Reply to comment]

hahaaha... sabo je la kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...