MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 8, 2013

instagram bengong

cer nengok nama nanamrul tapi kuor gamba eli hahaha..bengoms instagram ni kan
eh kita aktip juga kat IG sape nak add kita moh ler add nanamrul tp jangan mara sebab kt sana banyak gamba makanan je ahaha...

sonok layan IG ni kenkadang kan kita komen kat IG retis2 diorang reply ramai juga retis yg rajin reply komen.tapi ada la sorang retis tu orang berinstagram dia pon nak instagram tapi kemain sombong la hai...ada peminat komen tanya pakai application apa edit gambo kemain sedap dia menyound kawan tu sila gugel jangan malas! bole?retis jawab komen peminat mcm tu, elok2 aku polo ko tros aku unfollow hahaha..cam bagus je.siapa retis tu?biarlah rahsia hahaha....

s
Published with Blogger-droid v2.0.10

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said... [Reply to comment]

kita baruberjinak2 IG pun jarang on kekekke rasa ada add nana ..lum add retis lagi x reti nk cari hahha

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

macam aku kenal jek saper retis yang ko maksudkan itu...hehehe

ZazaMyMoon said... [Reply to comment]

choyy teruknya nak menyombong tak bertempat retis tu!!
hurmm kalau yg buat artis pun kadang2 tu tak mesra alam jg nana oii, bila kita sll komen kt IG dia, haram tak nak reply back kannn.. budget artis kononnya kot.. ;(
nway IG kita : @zazanizam

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon ada2 je..kadang ada..kadang tak

atty's said... [Reply to comment]

sapa ler artis tu ye nana

lia said... [Reply to comment]

x reti ber instagram he3

diana said... [Reply to comment]

scha al yahya kot..ke somi dia...heheheh..nanti saya polow eik..hehehe..

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhh kemain instagram..aku takreti lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...