MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 5, 2013

jack the giant slayer sangat BEST



ha..nampak tak kenapa perkataan best tu di caps lock kan haha..tu tandanya memang best.
Ari kamis lepas tgh relek2 kt umh br abes kemas skit2 tetiba amrul suh siap nak g tgk jack katanya...dia la yg ngajak, klw ikut mmg kita nk tgk cit ni tp tgu weken la.dah dia xnyempat plak ari kamis dh ajak.

Xyah kasi sinopsis la ek seme org mest tau cite jack ni, kisah dongeng fantasi seangkatan dengan snow white, cinderela etc.dulu masa kecik asal g libry kan mest cari cite ni dulu, xkisah la dh banyak kali baca pon tetap nk bc lagi.

Igt lg masa zaman skolah rendah dulu2 klw cuti hujung tahun bese tv3 akan siarkan cite2 dongeng ni kat tv.ok bg kita yg mmg minat cite dr kecik mmg kita ckp cite ni best nak bg full bintang klw 10 tu mmg kita kasi 10 hehe..

Cite dia xmeleret, kiranya cepat je dah sampai part kacang tu membesar jadi pokok gergasi.rasa mcm xpuas pon ada, mcm nak tgk lagi.kita klw nak tau wayang tu best ke tak, tengok mia..klw dia xtido maknanya bestla tu hehehe

Bayangkan tgk bole kata midnite la dekat kul 11 dia yg memula nak tido tros xjadi tido bila dah masuk part jack berjumpe gergasi.cumanya orang yg beria ngajak kita tgk wayang tadi baekkkk punya membuta stengah jam lepas cite stat hahaha...bukan sebab xbez tp sebab dia penat blk keje mcm2 kena buat kemas umah la segala pastu ada ati ajak org tgk midnte.kita memula ngantuk tros segar sebab cite ni best.

kantoi plak masa amek gamba ni ada la sorang kapel ni lalu belakang ktorg pastu budak pompuan tu cakap comel nye anak akk..pandai plak tiru gaya poster hahaha..seb baik mia tak dengar klw tak perasan la tu orang cakap dia comel
Ok kepada mereka yg nk tgk wayang tp xtau nk tgk cite apa kit rekemen korang tgk cite ni gerenti korang akan kuar wayang dengan muka yg tersenyum :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

8 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

ha3 mia.... comey la mia ni wat gitu...

iietamalek said... [Reply to comment]

dah lama tak g tengok wayang...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Nk p terjah gak ar nnt :)

atty's said... [Reply to comment]

ada masa nanti leh bawak firdaus.
kty baru2 ni tgk rock oo.pun besh gak

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

emm..xpernah bawak rifqy masuk wayang! hehehhee......

~aYu~ said... [Reply to comment]

nak kena tgkl gak ni..

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

dah tengok minggu lepas...
sangat best...

iduraz said... [Reply to comment]

kita pon dh tgk..best kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...