MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 5, 2013

klebang original coconut shake

lepas check out hotel, mil ajak g umah makcik kat sungai udang, nak ke sungai udang memang kena lalu pantai klebang, kira dari hotel ktorg tu idok la jauh mana...dalam 20 minit ada kot..kita dah ckp amrul eh klw lalu pantai klebang singgah benti klebang coconut shake eh..saya tingin la dah lama nak makan...amrul pon call kawan dia..tanya kat mana kedai ni..tak la susah nak cari sebab dia btol2 tepi jalan besar tapi memula tu kita terlepas juga.sebab kedai ni dari luar hanya akan nampak stall kecik je rupanya kt luar utk take away kalau nak makan situ kena masuk dalam skit dalam 100 meter ada kedai dia beso.

landmark dia kita xpandai la nak cakap tapinye dia sebelah ngan stesen caltex sebelum sampai lorong masuk ke muzium kapal selam, kalau dari bandar melaka tu kedai ni belah kanan kita,naseb baik la mas akita g tu yang tengah beratur ada 4 orang je, sebab masa kita gugel kan tengok gambau masyallah sampai ke jalan besau orang beratur.

secawan rege dia RM2.50 kita beli 5.tapi nye satu lagi tu xde sape nak minum kita la minum sampai 2 cawan haha..gile heaven woo lama haku ngidam baru dapat kan...amek burok lantak minum sampai 2.secawan tu skejap je slurppp 15 minit abes hahaha..tak senonoh nye mak yong.

kalau di ikut signboard ni ari2 kedai ni buka
dia tulis situ cuti jika perlu paham2 la..maksud jika perlu dia tu..ari raya ke mesti la cuti kan diorang pon nak raya hehhe...
kalau nak tapau q kat luar je xyah masuk dalam, dalam tu utk sape2 yang nak makan situ
ni dari tempat beratur kat luar bole nampak kedai dia kt dalam tu
. mujor orang xramai
 selonggok kelapa yang bakal di milk shake kan
 bahan2 dia kita nengok air kelapa di blend sama ice cream vanila ngan ais tu je nape yg sedap sgt tu eh hehe
.
tak putus skali letak ke cawan ni abes skali letak je abes

jemput minum
ha..nak tengok tak kalau musim cuti2 orang nye ramai camane?ni ha..orang beratur..sanggup?hahaha..
pic ni kita amek dari blog lieyalatif

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

bile ko g beb .. ?

aku g last 2week

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg terbyg2 lg sedapnye..dh naik rege..dlu 2.00...nasi lemaknye pn sedap...dlu p mkn die baru buka dlm 12.30 so tk rmi org...

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

br je pas minum air kelapaaa

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

terbaik weii...tah bila dapat merasa lagi...alahaiii

Alycia said... [Reply to comment]

ramainya org...

Lelord said... [Reply to comment]

Ekekeke last week laki ku balik coti malaya 2x aku pulun...skali tapau je, lg skali sblm laki ku fly blk bau dhabi g basahkan tekak kat kedai

zarena heeney said... [Reply to comment]

perghhhh ramai gila org beratur

FiZ said... [Reply to comment]

dah lma giler teringin nak makan tp xdapat-dapat lg...huhu

Ya ALya said... [Reply to comment]

Pernh minum sekali je....

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Wajib try sini plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...