MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 28, 2013

majalah JELITA april 2013 :)

dah lama dah kak shikin majalah jelita intebiu pasal dia ada tanya minum tak susu anmum?memula dia pm kat fb, cakap adik pregnant kan?bole tak tolong akak..ada satu artikel advetorial susu anmum nak cari ibu yang tengah pregnant yang minum susu anmun.

ok la..xjadi masalah kita intbiu thru fb je..dia tanya itu ini kita kasi simple point je..lain2 ayat seme dia tambah kasi sedapkan artikel..

ari selasa ritu ada kawan fb bagitau muka kita kuar dalam majalah jelita, apa lagi cargas la g carik hehee..ingatkan artikel kecik2 je macam sebelum ni, skali amek..satu page cite tu, pastu gamba plak kemain besa kali ni, sebelum ni adala 4,5 kali kak ikin minta tlg wat jawab sevey gamba pon cinonit je..

ada ramai yang tanya mcm mana awak bole terpilih masuk magazine ni?jawapan dia..saya kenal wartawan jelita ni, dia selalu pm kalau ada apa2 sevey minta kita tolong jawab pastu nanti cam bese gamba akan masuk dalam magazine tu.

pernah juga dia buat sevey yang tak berkenaan dengan diri kita contoh sevey ibu muda beranak dua, so kita pon suggest kan kawan kita shiera utk di intebiu..so kalau ada sevey2 yang tak de kaitan kita pon rekeman la kawan2 kat kak ikin.

cover bulan ni, shila amzah
 ni artikel utk advertorial susu anmum
kak ikin kata maybe dapat duit, kalau tak pon nanti dia akan dapatkan bekalan susu anmum materna
kalau ada ada lah..kita xkisah pon hehe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

femes...kalo dpt bekalan susu tu rezeki baby..femes mia

eima said... [Reply to comment]

wahh tahniah dear ....
klu bekalan susu ... lagi seronok ...

Noor Atikah Ramli said... [Reply to comment]

nak beli la nnt majalah nie.heee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tu la..hari tu ada baca kat FB..
caya la..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best tu..tahniah na....bestnyer dapat kawan masuk magazine ni...ni nak kepochi kat opis ni..weii...ni kawan aku...lallalalla

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

glam tu :) yep..memang akan duit bisanya kalau artikel utk advertorial :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

thp retis dah ni hehe

watyz said... [Reply to comment]

waaa... makin glemer la beb... hehehe.. lepas ni mia lak jd model la.. :)

ieda immi said... [Reply to comment]

wah ! tahniah nana
hurmm kalau dpt bekalan susu best niee ;)

iietamalek said... [Reply to comment]

Wah, femes gitew..hehe

adeqmas90 said... [Reply to comment]

wahhh..syiok la kak nana..
kalau de lg..knal2 an kite yer.. hehehe..

Nafisa81 said... [Reply to comment]

simpan mag tu elok2..buat kenangan...hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Pasni promote kawan2 plak la nana
Kite ke...
Kahkahkah! Puiii! Ada hati, hahahaha
Kasi laminate artikel tu :)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la tgh mngu dr anmum
Smaada dia nak kasi cash atau susu

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Klw dpt bkalan susu harap sebelum branak la haha
Lg 3 bulan je nak branak ni

Nana said... [Reply to comment]

@Noor Atikah Ramli
Hahaha mekaseh klw dh bli tau

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Ala..apa yg nak caya nye hehe
Ni pon sebab kenal org dalam
Klw x, xdapat mrasa masuk mag

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha...ala nnt klw ada sevey yg sesuai ngan sue kita inform

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tu la ktanya ada bayaran

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Ish mana ada
Lain la klw ayu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Alahai glemer la sgt nye kan
Korang yang kenal je la kenal hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ieda immi
Katanya gitu la kak
Xsusu dia kasi duit

Nana said... [Reply to comment]

@iietamalek
Ish mana ada femes

Nana said... [Reply to comment]

@adeqmas90
Insyallah klw ada topik yg sesuai akk bgtau

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Harus laminate ni haha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahaha bole...klw ada sevey yg sesuai bole la kita rekemen kawan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...