MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 7, 2013

menang hamper nivea bernilai RM100

alhamdulillah..lama kot xmenang apa2 ntah la semenjak jadi suri rumah ni dah malas nak join contest segaala, padahal banyak je masa terluang, maybe sebab pregnant juga kot simptom malas tu memang menulat sangat kuat haha....

semalam menang kat nivea malaysia, ala contest ni ramai yg masuk, just tepek je gamba tu je xde slogan bagai, pastu sape bertuah menang dia ada 4 pusingan, yang kita menang ni pusingan ke3 setiap pusingan ada 6 pemenang.so total 24 pemenang akan berpeluang menang hadiah utama bernilai RM1500 untuk 4 pemenang .bertuah nye la hai sape yang menang tu kan..ada rezki ada lah..xyah nak mengharap kan.dah menang round ke 3 ni pon dah cukup hepi sebab nye banyak kali try baru ni sangkut.

hamper nivea yang menang last year pon xluak2 lagi..last year menang cash RM500 & hamper RM100 dari nivea.smpai skang barang nivea tu selambak lagi esp dia nye deodrand yg mmg kita guna mmg wat stok stahun la nampak nye hehe...

 tq nivea


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana..rezeki walaupun M beso jugak nak join contest kan

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..round 4 tu tgu die announce..contest ni dh tutup dh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

contest ni dh due 28hb april ari tu.memang sgt lucky saper2 yg menang sbb sgt lah ramai org join

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

rezeki ibu mengandung la ni...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

tahniah.... :)

zarena heeney said... [Reply to comment]

tahniah

Sally Yatiey said... [Reply to comment]

Tahniah! ^_^

lia said... [Reply to comment]

tahniah beb

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!! nak ckit brg nivea... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...