MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 25, 2013

Oz the Great and Powerful

 alamak dah lama nengok cite ni lupe plak nak hapdate

ok cite ni satu cite fantasi yang memang fantasi se fantasi nye.cite pasal hero dia apa nama dah si james franco dalam cite ni dia ni sorang ahli silap mata.satu ari dia nak lari naik belon panas dia dah di tarik masuk ke planet lain.

sampai je kat planet tu, dia di anggap mcm hero / wira oleh penduduk plane tu sebab ada satu ramalan yang mengatakan satu ari nanti akan muncul sorang ahli sihir lelaki utk menyelamatkan planet diorang.padahal si james tu bukan la ahli sihir dia cuma ahli silap mata je..dan2 plak dia pon mengaku ahli sihir sebab dengar tawaran yang di dapat kalau dia tolong bantu planet tu hapuskan sorang lagi ahli sihir

masa dia bertarung tu dia pon guna la tipu muslihat dia sebagai ahli silap mata yang mana penduduk planet tu mati2 dia memang ahli sihir padahal itu hanya trick silap mata...last2 james tu terus menetap kat planet tu lepas berkahwin ngan sorang puteri raja...

kalau tanya kita best ke tak kita akan cakap cite jack the giant slayer lagi best dari cite ni, sebab cite ni tersangat fantasi ada penyapu terbang, ahli sihir jahat seme, tapi ok la..bukan xbest langsung



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mia, nnt ajak mama p tgk the croods ek
Sgt besttttt!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lama tak tgk wayang.. :-(

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh lama tak tgk movie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...