MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 19, 2013

pakcik kayo!!


pergh..tu dia tengok duit dalam account amrul
belen tinggal RM59,068.54
alhamdulillah...rezeki terpijak
puiii...verangan rezeki terpijak hahaha...aih kalau btol la duit dalam bank ada banyak gini kan bez?aritu amrul g amek duit kt petonas, kita tunggu dalam kete.xlama tu dia masuk kete kasi slip bank xpepenah plak kan dia nak kasi slip bank kita pon nengok la..mak aii nak tekuar bijik mata...RM59 k, ingatkan amrul nak kasi seprise ke ada masuk duit apa2 kan..hahah itu jam kita dah berangan nak ajak pegi ostolia hahaha...

skali amrul kasik lagi satu slip yang betol punye...belen singgit lebey...cesss tipah tertipu hahaha..dia cakap maybank bengong tekejut gak dah amek duit tu tgk belen RM59k kata dia hahaha..pastu xpuas ati cek belen lagi skali maka kuar la belen yang sebetolnye singgit lebey hahah...

p/s : korang penah jadi cam gini tak?heheh kita xpenah lagi so far
Published with Blogger-droid v2.0.10

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

uishhh...
kalau nory yang tengok slip tu..
kompom pengsannn..
hahaha

ZazaMyMoon said... [Reply to comment]

wahhhh tanjat kita...
kalau betul2 kan besh huhuhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

giller terkejut hehheh kayo tu ;)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

lor, baru aku ingat nak minta derma kilat tadi tau...hahaha

Ummiarissa Mahdi said... [Reply to comment]

uih...terkejut...tak pernah lagi kena gini

iietamalek said... [Reply to comment]

Kalau betul mmg pakcik kayoooo...
Hahahah

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

haha...kompem g tmph teket g london!!!

eima said... [Reply to comment]

peerrgghh klu betui la maybank tersalah masuk acc ...huhuhu kayo kayo

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

huhuhuhu gila terkejut kalau betul...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

x penah jadi lg...terkejut jaa

diana said... [Reply to comment]

TAK PERNAH JADI LAGI..SIMPAN LA SLIP TU..SAJA BUAT EKSEN KAT KENGKAWAN..HEHEHEH

RamRamCute said... [Reply to comment]

haruss pengsan kat situ jugak..hehehehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Fuhhh! Baru nk mintk open table :)

NinaAz said... [Reply to comment]

Pergh. Kalo nina sure pengsan tengok duit byk2. Lagi2 dalam akaun sendiri. Muhehehe

Ya ALya said... [Reply to comment]

baru verangan nk suh belikn fm 1 almari...hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
ahahaha akk xpengsan
Tp tros brangan apa nak buat ngan duit tuHah

Nana said... [Reply to comment]

@ZazaMyMoon
Klw btol pengsan jap haha

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Bila la nak dpt duit banyak gini
Agaknye camni la perasaan org mng contest kan hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Klw btol secepat kilat aku jadi along
Sape mau loan?haaha

Nana said... [Reply to comment]

@Ummiarissa Mahdi
Dekat 60 ribu mau tak tekejut hehe

Nana said... [Reply to comment]

@iietamalek
Klw pakcik kayo makcik pon kayo hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Landon, ostolia seme
Hahaa verangan

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Hahah klw btol pon bukan duit kita kan hanya mampu nengok je la kan

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
Klw btol mmg pengsan situ hahah

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tula bukan sikit amount tu

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Hahaha xpasal nak eksen bukan duit kita pon

Nana said... [Reply to comment]

@RamRamCute
Klw btol la mmg pengsan rasa hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahah bukan stakat table cakap je nak apa hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@NinaAz
Hahahah mata tros kuae simbol $$$$$$$

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
Klw btol bkn stakat satu lemari
Satu lori pon bole hahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ha ha ha..tak pernah lak kena mcm nie...kalu kena, mau Ayu pun check sekali lagi...

wAnIe said... [Reply to comment]

xlama lagik memang betui2 la ada rm $$$$$$ tue....tungguuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...