MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 27, 2013

rindu bantal pelok

rindu bantal pelok kecik, bukan bantal pelok besar hahaha...
sejak balik dari kl aritu ada skali je mia nak tido ngan mama dia ni
start ari sabtu sampai la ke malam ni mia dok bertapa umah sepupu dia (kakak kita)
sabtu, ahad, isnin rumah sepupu yang atas je umah mak ni ha
selasa & malam ni plak mia g tido sepupu kat wangsa maju sana nun ha..
xherannye dah dia ngan mama dia dah..
xde dia nye dia nak nanges tido mama xde kat sebelah
lagi dia suke ada lah...
ye la kat kluang mana ada kawan...
kesian plak nengok nye balik skolah dok dalam umah
balik kl hambek...dia nye riang sampai makan pon xnak asik main je kejenye
sampai kita panggil dia nak cium2 kejap dia bole kata sebok je mama ni mia nak main la hahaha
kuwang asam sebok dia kata ye...
xpela..kasik chance seminggu ni biar dia main puas2 biar dia rasa cuti skolah ni puas2
esok balik kl jangan nak berlagak la..ketiak mama ni juga dia carik masa tido

p/s :  kalau korang lepas tak anak2 besar2 mia tu tido umah makcik or pakcik diorang?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kkalo dier ok lepaskan je kan...janji dier selesa kat umah pokcik mokcik die

mamafarah4 said... [Reply to comment]

saya terpaksa lepaskan kakak dan kembar balik kampung tanpa kami.. diorang ikut pakcik makcik diorang la..so far ok lah setakat ni ..cubalah nana lepaskan dia ..kalo ok next time mesti cuti sekolah jer sibuk suh hnatar lik kampung..hahaha..prkara tu dah terjadi kat saya..pening gak la..

watyz said... [Reply to comment]

aik x kan x rindu kot bantal pelok besar tu.. kecik ati dia... hehehhe

AdanyaKauUntukku said... [Reply to comment]

tak kot..erk...

iietamalek said... [Reply to comment]

Owh..tidak nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...