MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 19, 2013

rindu saya ye?

 izan komen, nape tak upload gambo perut haha...kelas ada orang rekues nak tengok perut aii...kang aii kasi selak kang xlalu u nengok bekas strecth mark yang lama xilang2 haha...

minggu ni dah masuk 6 bulan, cepat je rasa kan?suar pregnant yang beli aritu xpakai lagi sebab seme amek size L mcm beso plak, so skang ni kemana2 pakai je dress poplook bagus kan baju poplook ni, tak mengandung bole pakai, mengandung pon bole pakai, save duit xyah beli baju ngandung banyak2 recycle je baju poplook dalam lemari tu seme.

nah la kepada yang rindu nak nengok perut kita haha..esp nana keding, pasya & diah dok tanya perut ko dah besar ke?korang ukur la sendiri besar ke tak besar.kita rasa kita ni dalam kategori perut kecik sebab klw pakai jeans memang xnampak sgt pon perut.kalau pakai dress gini baru nampak.

 muke memang tak beseri yea..hahah dah la dok bejemur tengah panas tepi pantai hangus jadi
pehtu dasar pemalas skang nak pakai shawl hehe korek2 kotak cari tudung bawal

demi kau izan, aku cepatkan entry ni kepada arini hahaha..kalau ikutkan entry ni di schedule kan pada esok ari demi tak menghampakan permintaan ko tatap la lobang hidong mak puas2 ahaha....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

so sweet..dah nampak dah perut cumill tu rasa nak balik kluang je sekarang nak pegang peyot tu

NinaAz said... [Reply to comment]

Comel dah peyut... halo2 baby. Hehe

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

huwaaa...terharu aku weii...
tapi betul la kata ko...jenis perut tak beso...kecik comel jek...
kalu aku yang jenis perut tebal...mau dah kedepan ngan jayanya...

pepun mekasih la untuk entry ni...tergaru aku tau...
barulah tido aku jadi lena...hahaha...over tahuk...

eima said... [Reply to comment]

comey ....
aku dah lama tak mai tetiba dah damia nk dpt adek...heheh

Nafisa81 said... [Reply to comment]

weekend ni ada mamy & baby expo kat danga city mall..jom!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

haha..lawaks..but still chomel je ibu ngndung ni..eh..eh..rindunya ngndung aish..tp serius..dh xsanggup nk ada ank kck lg..mak dah kertu!!uhuk

bunga_rose said... [Reply to comment]

betol laa.. kecik.. perut kita dulu 6 bulan dah macam 7 bulan.. besoo.. untung perut kecik, senang nak pakai, tak payah cari baju mengandung dah

watyz said... [Reply to comment]

lain muka ko na.. kejap je dh 6 bulan ek... :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waaaa
Comel jek perut nana

adda syuhada said... [Reply to comment]

Assalamualaikum...
Nampak comel la ngn peyut tu..
Waaa teringin nak preggy lagi..

MRS. K said... [Reply to comment]

benda 1st aku nampak cik blingbling tu hehehe

iietamalek said... [Reply to comment]

Chumell nye peyot die...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

amboi mak buyung tetap berseri2 smpi la ni

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah nampak dah perut dia.....kejab jer kan...

Ya ALya said... [Reply to comment]

cute nyer perut orang tu.....

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

comel je perut nana...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahahah dh mcm anak gajah rasanya nih

Nana said... [Reply to comment]

@NinaAz
Haah hello....cpt jer rasa besa

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahahh puii l ubat lena tido

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Hahaha lama tu dr xde perut smpai dh boyot hihhi

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Aduh jauh nye kat kl pon xpenah g ekspo hhah

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hahaha...kertu ke
Bole lagi tu

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
Heheh tula jeans pon bole sarung lg
Suar ngandung ntaj bila bole nak sarung tah

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Alamak apa yg lain nye hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Kecik pon mengah nad haahaha

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
Masa ni nampak comel la
Dh besa esk mcm belon kang hahah

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Wei menda lain plak dia pokus hahaah

Nana said... [Reply to comment]

@iietamalek
Hahah kita suke tgk perut org pregnant
Tp klw sendiri pregnant suke tgk perut ms 6,7 bln je
Msk 8,9 dh mcm belon je hahah

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Adoi sy rs comot sgt ayu
Tang mana yg serinye nth

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tula kejap je rasa

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
Hahah cute lah sgt kann

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
Heheh kecik je cmel la besa kang xcomel dah hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...