MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 29, 2013

surat untuk coffee box

ari selasa lepas set ngan kak ana, xopismate nak lunch sesama..rindu dah lama tak jumpe kak ana & sarah...kita pon janji la dekat coffee box sri gombak sana, antara tempat peberet ktorg lunch masa keje opis lama dulu.sebenarnya dari kluang kita dah plan nak g lunch ngan diorang pastu nak makan mehun singapore kat coffee box ngan dia nye 3 layer ice tea

sampai je kat coffee box nengok menu dia dah xde mehun singapore issh xpuas ati ni kita panggil staff dia mana menu mehun singapore dia kata dah xde..huhu...kempunan mak..kalau nak tau asal kita g sana je sure akan oder mehun singapore dia yang super sedap tu sama la ngan kak ana, duduk je xyah tgk menu tros memasing nak oder mehun singapore.skali dah xde la...

sarah pon apa lagi...dia tulis note kecik utk kasi kat management coffee box haha..comel je surat luah isi hati minta dia masukkan balik menu mehun singapore dalam list, we want behun singapore back!

oleh sebab mehun singapore xde oder je la menu lite2 tuna sandwich ngan air pojaan hati 3 layer ice tea , tq kak ana sudi blanja kita...gamba ngan diorang lupe plak amek sebok borak je kan..

3 layer ice tea yang paling sedappp pernah minum cukup dia nye manis, susu lemak berkrim di sukai ramai
sandwich dia sedap
 surat cinta utk coffee box hehe

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

diana said... [Reply to comment]

saya pun suka bihun singapore..

Amanda Suria said... [Reply to comment]

eh..boleh eh buat mcm ni...hehehehehe

Gieyana said... [Reply to comment]

ice tea 3
tiga layer tu mmg best laaa...:-)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

coffe box ni ada tanda halal jakim ker..

iietamalek said... [Reply to comment]

Wah, coffe box like oldtown coffee ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...