MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 8, 2013

terima panggilan gembira!

tu dia eh..ni la dalam sejarah terima barang yang di hoder paling lama..minggu lepas dah terima dah panggilan gembira yang kita oder kat mydeal rasanya dekat 3 minggu juga la baru sampai.

orang lain seme dah ada kita baru nak ada..hehe..nak nunggu pegi langkawi ntah bile zaman kan, beli je la kt mydeal.ni kalau bli kat langkawi bole dapat 2 biji nih.

stakat arini kita blom rasmi lagi pemanggang ajaib nih, tunggu la pasni memang akan digunakan sekerap mungkin la.

 s



Published with Blogger-droid v2.0.10

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

nnt aku wat happy call kat ko utk panggangkan aku makanan dr pemanggang ajaib nie nyeah..ahahaha

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Alaaaa... Xdpt lg ni
Nnt dah memanggang kasi up entry ek
Nk tgk ajaib ke tak
Hehehehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

akhirnyer ada jugak kan

iduraz said... [Reply to comment]

kita pon dh dapat dr mydeal, tp patah kt belah atas tu, kita dh log report..mintak2 leh ganti..dah lah tunggu lebih sebulan...huhu

Tihara said... [Reply to comment]

macam2 brand ada yea..nice :)

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hepinyaaaaaaaaaaa. :)

maria firdz said... [Reply to comment]

Nak beli juga...tpi tak beli2 bila tahun tak nak milik pemanggang ajaib ni...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Lepas ni masak memasak akan lebih gembira dengan panggilan gembira ni :D

Mila@Rimbun said... [Reply to comment]

order jugak tp kat tempat lain.. lom dapat lg, tak saborlah nak dapat hihi

Gieyana said... [Reply to comment]

panggang ikan utk aku boleh? ekekeke

lia said... [Reply to comment]

main masak2 lg rajin la pasni yer...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

mmg happy call betul tu nana..

syiok pakai pemanggang ni..weols bakar burger pon guna yg ni..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg gembira la pasni guna ni..hehe

MRS. K said... [Reply to comment]

ujung bulan aku nak pi langkawi lagi ni.. nak oder? hehe

Noor Atikah Ramli said... [Reply to comment]

hahahha.ika ingat panggilan ape la td.

Nafisa81 said... [Reply to comment]

teringin gak nak beli..tapi...tak rajin pun nak masak...

Farisha Lyssa Farish said... [Reply to comment]

harga brape ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...