MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 18, 2013

tinggal display aje

xtau la kenapa setiap kali nak beli kasut, sandal mesti yang kita berkenan tu tinggal yang display aje, dah banyak kali ok.macam semalam la..masa g kluang mall nak cari sandal ronda nye ronda berkenan ngan sandal brand cartino sonea.sumpah sedap gile sandal dia lembut & comfy sgt2 amek kale itam ada bunga kat tengah dah suke dah skali salegirl tu kata tinggal yg display je,memula xnak amek sebab bila sarung blah kanan ketat skit kiri dah longgar sebab orang dah try2 kan..

ok cari la kasut lain...dah suke plak ngan kaler brown tu saiz plak xde adoi..skali beli juga la itam yang display tu dah bkenan sgt kan, xpela esok lelama pakai longgar juga kan.hehe...

haih skang ni perut makin beso dah xle pakai wedges dah..kena pakai sandal rendah2 je.penat nak bjalan kang pakai wedges xsesuai.pastu nanti xlama kaki kembang mcm anak gajah lagi susah nak cari kasut yang bole muat kaki hahha...harap kasut ni bole muat smpai beranak nanti.

ni la kali petama membeli sesuatu lepas benti keje haha..tu pon pau laki la dah kita tak begaji



 xpenah jumpe brand ni kat kl, ada dua dah kasut brand ni dua2 bli kat kluang, seme kasut2 dia sgt la selesa, pernah carik juga kat kl tapi xpenah nampak.
 
p/s; Kalau korang la..kasut ke baju ke yg korang berkenan dah xde stok tinggal display je korang beli x?hehe..kalau kita dah berkenan sgt memang beli je.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sama la ngan sue klo tinggal yg display...mmg amik jee

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

samalah
tinggal display pun aku sebat je
*jemput join contest kat blog aku deh

Nafisa81 said... [Reply to comment]

kalau kasut..display pun display ah..tapi kalau barang elektrik...usaha carik kat kedai lain.

eima said... [Reply to comment]

penah amik yg display tp paksa sales girl bg diskuan hehehe

nana dah pregnant ?? tahniah dear nampak sagt lama dah aku tak mai blog hang kan ... sejak dashboard buat hal ari tu ni br die kuar balik semua list blog ai folo ...huhu

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kalo kite memang xkesah pon..ambik jer

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la..kalu dah berkenan tu..amik jer but check dulu la make sure semua ok. kalu tak beli kang, balik teringat2 plak..so baik beli...

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

klu dah hati suka, display pun remat gak

siti alfakhishah aman said... [Reply to comment]

kalau dah berkenan.. display pon rembat jek.. kang ade tak le tido dok teringat2 kan.. salam kenal..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

kalau nory, dah berkenan kat display, selamba je suruh salesgirl tu buka baju kat patung tu jgak, takmau lain dah..hehehe...

adda syuhada said... [Reply to comment]

nampak comel..sama la kalau Adda pun kalau dah berkenan sangat tu takut smpai umah mulut xhenti2 dok citer baik sambar terus..hihiihi

watyz said... [Reply to comment]

aku pon suka bli kasut brand ni. ade 1 kasut sarung aku bli pakai smpi lebam hancus nye... hehhe

watyz said... [Reply to comment]

kat aeon melaka ade... :)

Lelord said... [Reply to comment]

Kalau dh kenan wpun aku muncung sedepa tetap ku beli yg display tu

iietamalek said... [Reply to comment]

kadangkadang beli juga..hehe

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

takpe..tinggal display pon kalau dh berkenan sgt amik jekla kan..hehehehe..tp comellah sandal stok ada bunga2 ni kan..kite tgh aim gini gak tp utk zaralah bukan utk mama..utk mama sandal sebijik jek ada pakai smpai putus baru beli br..agagaggaa

fazilzura said... [Reply to comment]

kalau aku x beli weh , kang x sedap sebelah rs besau jew...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me beli ajer yg display pun kalau dh berkenan heheh

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Heheh klw dah suka kan
Sama la kita

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Hah ada geng

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Samala
Xkan amek brg letrik display
Xlama pakai kang jahanam

Nana said... [Reply to comment]

@eima
Klw kat soping mall besw mng xdpt la diskaun
Dah penah try minta heheh
Ahh...dah 6 bulan dah

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Hahah bole geng ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Btol2 cek dlu
Klw xde slack mmg amek je

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Hihi klw dh bkenan kan

Nana said... [Reply to comment]

@siti alfakhishah aman
Haha tau xpe
Nnt kang xbli teringat plak

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Hahah akk penah kes mcm tu
Tgl yang kat patung je
Akk suh dia buka

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
Skang ni cr kasut yg selesa je
Lawa xlawa tu bakang kira hehe

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Sedap gile kan?selesa sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Lelord
Hahaha rupanya ramai xkisah amek yg display

Nana said... [Reply to comment]

@iietamalek
Ihihi klw dh suke kan

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Hahaha
Kita suke beli kasut
Kasut banyak
Tp bila dh suke sok ulang pakai yang tu juga

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Haha klw mahal sgt aku xbli
Klw murah ok aku blasah je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Heheh sama la kita ek

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kalo kita, tengok kualiti kasut tu, kalo still ok lagik, rembat je lama, tapi kalo dah cacat sikit, bila pakai kembang sebelah, tak amik la walaupun mmg kenan habis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...