MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 26, 2013

tq nestum malaysia

 aritu kan ada menang kat fb nestum malaysia, conso je dapat la 2 pek nestum konon2 dia kata gambo kita akan diprint kat pek tu nanti, dah sampai nengok xde pon gambo kat pek cuma ada satu kertas dia buat balut nestum tu ada gambo tapi nye bukan gambo kita xtau la gamba sape

rata2 yang menang aritu memang tak dapat gambo muka diorang mcm yang dijanjikan nestum malaysia, agaknye terlalu ramai sgt pemenang kan 250 orang dia pon malas nak asing2kan ikut muka memasing jadi redho je la ntah muka sape yang kita dapat

ada dua perisa nestum dang gui (amenda dang gui ni haha...xlalu plak rasa nak minum, satu lagi american ginseng ni pon merepek2 perisa nye) kita memang sentiasa ada stok nestum kat umah tapi yang original punya malam2 klw lapo xmo makan nasi bancuh nestum ngan air milo kenyang.

xpela..nama pon free kan terima je la biarpon perisa nye mcm pelik2
ni la dia parcel pertama yang di terima sejak berpindah ke umah baru
 ni la ketas pembalut yang terpapar muka orang lain
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

alahhhh..rugi plk tk dpt muka sendiri..kita igt mmg dia sja bt..rupanya mmg dia ada ckp lah nk buh gmbr sdri..

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mcm perisa baru je...

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pegi lg amik nestum ni kt umh mak

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

agaknya kan...saperlah yang dapat gambar ko ek...jeng jeng jeng

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

LOL muka org lain la plak hehehh

iietamalek said... [Reply to comment]

Salah orang kt...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...