MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 30, 2013

ahli samseng terbaru

kami keluarga samseng, eh bukan samseng jalanan yea..hahah....jangan tanya kita kenapa kita pilih samsung, kita pakai tab tu sebab nak kan size kecik, jual ipad amek tab 7.0 plus sebab nak ringan xde fikir pasal brand biapon masa nak jual ipad dulu ramai kata sayang woo..apple tu kenapa juai, tah kita ni buta skit bab brand2 janji menda nye senang di bawa tak berat tu je yang di fikir.klw tanya amrul ada la alasan dia sebab apa dia xsuke apple kwn2 dia pon ramai yg pakai samsung tu dia pon pakai samsung tu

dulu amrul pon pakai tab 7.0 plus juga sama ngan kita tapi xlama pastu dia tolak amek note, nampak gaya mcm dia xmo tuko lain dah cam dah pueh ati je dia pakai note tu..eh alih2 jumaat lepas kan diam2 dia bawa balik gajet baru dia..


 ni la dia gajet terbaru orang tu...galaxy note 10.1 besar gedabak sama mcm saiz ipad.
bile tanya asal awak beli note ni besar la berat plak tu...dia kata puas nak main game! hek eleh..tu la dia kan kaki game nak screen luas2 alam..
oleh sebab dah mmg pakai tab kan function dia sama je mcm tab senang je nak master cuma besar la puas ati klw main pou comei tu
 pastu sebok gak nak bli casing kaler sama cam kita...eleh tiru je orang suke pepel dia pon nak pepel hehe
 slamat datang samseng note 10.1 ok la pasni xberebut ngan mia dah, dia klw dapat tab mama dia mmg dia dok ngadap la youtube buka tutorial makeup barbie & upin.tp note baru tu bukan dd bli utk mia pon xyah ngada la kecik2 nk ada gajet sendiri ek haha..
tapi mia jenis dia ngadap menda ni tak lama..kang dia bosan dia stop sendiri.risau gak kan masa memula ada tab dulu takut dia jenis ngadap sampai bateri abes xbuat keje lain kang. tapi sebab dh lama2 dia pon cam xberapa nak tengok sangat ada masa2 dia nak je dia minta

 ni  ada baru plak samsung kuar S4 haih..kalau nak ikut trend sangat sampai bile pon tak terkejar kang bulan depan kang ada plak kuar baru tak kan kesudahan nye..mujor la kita ni xkisah lantak la ko kuar model apa skali pon slagi bole pakai aku pakai...esok xle pakai baru fikir ganti yang baru

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Terbaekkk la!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

so far kat umah me ada tv samsung, s3 dan tab ajer :) lom ada note--dan mudah-mudahan ada rezeku dpt s4 amiin

ieda immi said... [Reply to comment]

tu diaa cukup lengkap ;)
sure mia suke ..
lepas nie leh try yg papa punye lak kan mia ! ;)

mcm zahrien lahh ada tab akk ashik duk main game aje huhu

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

jue satu family hp pakai HTC..
tapi tab pakai samsung..
kita tak suka apple.....heehehehee

Nafisa81 said... [Reply to comment]

samsung corby ajer..jadilah..sebab bukannya sempat nak ngadap pun

~aYu~ said... [Reply to comment]

wah... ada yg baru dah.. we oll panggil tab brand android tu samseng sbb xmampu nak beli samsung.. kihkih

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

akk pakai note 10.1 tu jugak...untuk cari bahan belajo..hehehe..
tapi utk hp pakai jela s2 yang dh nak 2tahun dah pakai..hehehe..

ada rezki nak tunggu note 3..kuangkuang..tunggu sept nanti..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

wahhhh....nory satu pon takde lagi...haha

mama tisya said... [Reply to comment]

samsung lg best dr apple..kn ada yg marah lak..hehehe tp kt umh kita pn byk samsung...note2, samsung w, tab 7.0...bgs tul amrul die nk main game bg puas tgk screen tp berat la kn 10.1 tp die nk usung tkpe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best la...note 10.1 tu...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... beso dah tab tue ..puas hati ... aku dah beralih arah ke HTC .. Samsung tab yg awal kuar dulu still ada lagi ... puas hati ;-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
penuh la plug pasni cas bederet seme

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
amin2 mana tau rezeki mz kan

Nana said... [Reply to comment]

@ieda immi
dah wat cam rete dia dah haha

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
tu la amrul kata apple kedekut apple sama apple je bole share seme hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
janji bole call sms dah la kan

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
wah ada nak kuar note 3 ek
hehe
tengok je la saya

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
ala xpe la nory
bukan xde duit nak bli kan
tp xpenting pon hahah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
haha tu la
apple cam leceh skit kan
tu pasal amrul xsuke apple tu
mmg berat
bia la dia punye dia yang bawa hehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
puas la screen besar
org kaki game suke la

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
beso tu bukan tab
tapi note

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

kita ni pun bkn gila gajet...yg canggih pakai pun smsung tab 10.1..hehe..bleh la kan...rezeki masing2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...