MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 26, 2013

balik kl yeay!

tengah packing2 nk blk kl ni sonok nau balik kl kan?tau x sebab apa?sebab nak makan, melantak mcm2 hahaha...orang burok lantak memang gitu..

ye la..kat kluang ni jenjarang la kot makan luar...klw kuar g kluang mall pon kan ada kfc, sr, pizza, old town, sushi king tu je..xbanyak pilihan cam a&w xde johneys xde subway xde..so memenda ni seme klw nak makan memang tunggu balik kl je..tak pon g la jalan jauh skit g jb or batu pahat br ada mcm2

tujuan utama nak balik kl ni sebab esok bez pren amrul kawen, mujor juga la kenduri nye time amrul weken off kalau tak memang xdapat pegi...


tapi kan sedikit ralat...sebabnye...
esok mia punya sukan...alahai xdapat nak nengok mia bersukan..dah sebulan lebey dia berlatih kat sekolah, sebulan lebey g sekolah pakai baju sukan, tak pakai baju kurung sebab ari2 ada latihan sukan
sudahnye xdapat join sukan
sian mia..masa dia bawa balik surat ni tunjuk kan..kita cakap alamak...mia tak bole pegi sukan la mcm ni
ala...kenapa?dia tanya
kita nak balik kl...g umah tok wan
ala.....kita pegi la sukan dulu pastu kita g umah tokwan
aaahh....mcm dekat2 je kan kluang ngan kl hehehe...
xpela tunggu tahun depan la harap2 bole nengok kakak mia bersukan

tadi masa g amek mia kt skolah pesan kt cikgu..sorry cikgu esok damia amnan tak bole join sukan sebab kejap lagi nak balik kl esok ada kenduri pastu cikgu ala ALA.....habeslah rumah biru tak de pelari pecut...hahaha...baru mama tau rupenye mia pelari pecut untuk rumah biru ishhhh rugi nye xdapat nengok mia beraksi esok!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

kalau tak, mesti banyak piala Mia bawak balik kan...hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai ciannyer

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

kesiannya...mesti dia sedih...

maria firdz said... [Reply to comment]

Alahai terbalik... Kalau sy syok nk balik johor atau kedah...sbb bosan dh dok kl... Hehe

liah man said... [Reply to comment]

byk pilihan mkanan kan kat kl tu
kat klg ni mall x byk, blk2 tu je la
sbb tu klau tgk blog2 org tliur tgk tmpat mkn sedap2 ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ala takde rezki...
Takpe mia sukan thn dpn ek
Sama situasi zakwan aritu tp zakwan dpt p sukan

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

fuyoo..bakal atlit la MIA..kesian MIA tak dapat nak tunjuk kehebatan dia ek..

Hijab Valley said... [Reply to comment]

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...