MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 9, 2013

belum beday dah dapat adiah

ari khamis lepas amrul g kl ngan kawan dia cari barang nak meniaga masa hari terbuka atm kat kem dia.dia pakat ngan kawan dia share beli mainan nak jual sempena ngan karnival tu.bese la mana lagi nak bli mainan budak dengan cara borong kan, chow kit la tempatnya

pagi jumaat tu amrul sampai kluang kul 6.15 pagi dengar dia bawa pastik beg, nengok2 ada 2 kotak besar mainan.damia plak bangun pagi tu nak g skolah tekejut nengok ada 2 kotak besar tepi katil.pastu dia tanya sape punye?eheh...amrul cakap la mia punya..adiah beday

ceh mia tros kata yeke?ok la..mia tak nak buka lagi la tunggu beday mia, hah caya la tu dah mainan ada depan mata kan maunye dia bole sabar nak tunggu beday dia sabtu ni baru nk buka.tetiba tuko pikiran eh mia nak buka la nk tgk apa dalam dia...dah kul 6.45 pagi mak dia pon tlg buka siap kena pasangkan lagi mainan ni utk dia.

ada 2 set mainan yang amrul beli satu makekup set & kitchen set.kalau nengok harga kat kotak tu satu RM85.tanya amrul bape dia dapat?dia kata dua kotak tu dia dapat RM90 sebab dia kan beli barang mainan nak buat jual tu dekat RM2 ribu jadi tokei kedai tu kasi la 2 kotak RM90.amrul kata kalau kat kedai or soping mall bese sekotak tu rege RM140

hok ni makeup set
 dah siap pasang, ada cermin laci utk letak eksesori pastu sikat la cincin la rantai la
love besar kat cermin tu bole bunyi, pakai 3 battery
 yang ni kitchen set
 pon guna 3 bateri juga, tekan je on suis dapor tu nanti kuar bunyi mcm masakan tengah menggelegak 
oven kat bawah tu pon siap bunyi timer konon2 tgh masak la dah siap dia bunyi hehe comei je
suka la mia..dapat adiah beday awal seminggu dari beday nye...sorry mia mama tak keje...mama xde duit nak kasi adiah
nanti mama kasi mia adiah adik je la tu pon lambat skit bulan 7 baru dapat adiah nye heheh...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

mainan cam gini kalu...mama pun leh join main jugak mia...

mia jadi mak, mama jadi anak...lalala

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waa terujanya!
Teruja sbb mia dpt hadiah awal
Teruja sbb daddy pandai pilihkan adiah
Teruja sbb rege murah!!!

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

wahh dapat prsent awal eyh ..sama ngan kyra punya tap dah jahanam si kyreen kejekan batang paip ilang ke mana dah kekekke

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

beli borong dpt rege murah kan..untung2...

adiah mia sekali dua tu..xcited gitu

tk per...mama kasi adiah adik..lg bsr adiah tu..hehe

iietamalek said... [Reply to comment]

Seronoknyer mia...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

fuyooo mia dapat hadiah tu,,...

Noor Atikah Ramli said... [Reply to comment]

bestnye hadiah mia..... jeles nye ika.hahaha

iduraz said... [Reply to comment]

erk..anak kita pon dpt adiah birthday dr ayah dia last januari yg set mekap tuh..tp skang...sume dh terabur kemana...main dah mcm budak laki..aishhh

Ya ALya said... [Reply to comment]

happy la tu kan mia dapat hadiah...
hadiah dari mama lagi berharga kan mia.....

~aYu~ said... [Reply to comment]

hepila dia dpat hadiah best2 lak tu..

mama tisya said... [Reply to comment]

untung..dpt murah tu...tisya ada tgk kt toyrus camgini la..gedik2 nk bli..kita tk bg bli..husband kata nanti nk blik kn..ye la mhl kn beratus utk 1 mainan

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

wah..bestnyer.. hadiah semua best2.. anak ngan mak leh main sesama

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahah cam tau2 je mmg gitu la wei
Dia tanya aku nak oder apa hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahah mau xteruja kul 6.45 dah suh bukakotak nye

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Hahah yeke
Tp cam xsesuai je ma dah besa bar bapaknye nak bli
Memula je dia beria pastu xheran dah

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Klw satu rege sratua xde la nk bli byk2 kan hehe satu sudah

Nana said... [Reply to comment]

@iietamalek
Beday je bole dpt adiah besa gini hehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Beday je sue
Ari biasa jangan arap la haaha

Nana said... [Reply to comment]

@Noor Atikah Ramli
Hahaha menan je pon bukan real nye

Nana said... [Reply to comment]

@iduraz
Heheh bese la tu budak kan
Memula kemain la jaga
Lama sok terabur mana

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
Hahaha
Haddiah dr mama xternilai harganya

Nana said... [Reply to comment]

@~aYu~
Kejap je suke dia tu
2,3 ari xheran dah hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Menan cam ni nak murah bli kat cokit je
Mmg konfom murah dr toyrus

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
Hahaha kdg mak pon main juga masak2
Dah siap ada bunyi2 kan cam real

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

pehhhh..dapur tu mmg pojaan maryam tu...best2!

nadia said... [Reply to comment]

pandai daddy pilih hadiahhhhh! :))
bukan takat mia je suka, kalau bagi nadia pon nadia nak :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...comelnya..memang..set dapur tu..Ayu eprnah beli untuk Iris masa bday dia 2 tahun lepas kot..kat JJ..after offer plun RM90 lebih..nie kira murah la nie.mesti Mia suka..
ala..nie 2, satu dr mama, satu dr babah la..ok?

bunga_rose said... [Reply to comment]

bestnyaa jadi mia hihihhihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...