MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 1, 2013

bila mana ibu mengandung teringin

kalau dah teringin apa lagi...buat la sendiri kalau menda tu kita bole buat..kalau menda xleh buat g carik kat kedai abes cite..mujor keteringinan kita ni idok tahap melampau...konon la..nak makan durian tapi durian dari penang itu jam mau kena pelempang ngan amrul hahaha..ngada sungguh ngidam cam gitu.

balik kl aritu tetiba tekak rasa nak makan kek coklat, kita pon apa lagi g giant beli bahan2, tak buat lagi..tunggu waktu free2 & waktu rajin2 baru buat..so ari rabu baru free nak buat.skali buat ambek ko 2 biji, ye la..kat umah mak kan ramai anak2 buah time cuti skolah ni kang buat sikit berebut2 plak kang baik buat banyak biar seme puas makan.

lama gile kot tak membaking..kalau kat kluang cam malas nak buat sebab takut tak abes..orang xramai nak makan..kang balik2 kita je dok ulang buka peti ais kasi clear kek tu mau makan seminggu nak abes

kek sebelum di masak
 sejam kemudian dah masak
 ting..siap boh toping arghh puas dapat makan kek coklat
sebab nak makan sendiri kan boh dalam pinggan tu comot2 toping tepi pinggan
tu menda yang teringin yang bole buat sendiri
skang ni kita cite menda yang teringin, tapi kena carik kat kedai
krushers KFC
sape yang suke menda ni sure tau tak seme KFC ada jual krushers ni, kalau kt kluang jangan harap lah memang xde...balik kl aritu g kfc wangsa maju semata nak beli menda ni..ala g kat drive thru je sonang smata nak bli ni je kan.dulu suka mocha tapi dah xde jual skang dia tuko plak ngan nescafe arghhh sedap gile mocha ngan nescafe rasa sama je
 ikan bakar pasar keramat, ari jumaat ajak diah makan kat pasar keramat rindu gile ngan ikan bakar dia lah...kedai dia nama mat teh ikan bakar klw korang nak try g la pasar keramat .terbaik wa cakap lu
 yong tau fu pasar malam jelatek
dah lama tingin nak makan ni, kat kluang mcm kita penah gtau xde kuah itam gini SEMUA pasar malam yg ada juai yong tau fu kt kluang ni seme kasi kuah sup je arghh xsuke
klw g pasar malam kan amek ni kena beringat2 hahah sebab nye mahai gile dah skang yong tau fu ni
secoet ni RM7.50 tingin nye pasal kan..
kita pesen bli yong tau fu xsuke kuew tiow ngan sayo
 char kuew tiow malaya kat menara jati Au2
teringat2 ckt dia, start kete g carik hehe
 nasi lemak malis 
masa sampai kl je diah ajak g makan, dia tanya nak makan mana?tros ajak dia g makan kt malis tingin nasi lemak dia
hambek!! puas hati so far apa yg kita nak makan seme dapat, cumanye tak sempat nak g makan kat taiwan house je..tu je satu yg xsempat makan kot.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

pagi2 lg telan air liur tgk ikan pari bakar cicah air asam..haha adui lah..seb baik sblm balik kpg haitu dh pekena kt bangi..

watyz said... [Reply to comment]

pergh!!! aku yg terliur na oi... hhahaha

mamafarah4 said... [Reply to comment]

semua sedap2 ooooo..kih!kih!

eima said... [Reply to comment]

dasat jugak penangan ngidam ni kan ... seb baik la aku dulu tak rasa2 nk mkn mcm2...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Perghhhh!
Org tak ngandung bleh ngidam gak ni bila tgk mknn sedap2 camni :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

telan air liuq ni tgk ikan bakar..adoi na...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...mcm2 ada..alhamdulillah..semua yg diidamkan ... dapat.

Ya ALya said... [Reply to comment]

mmg betul2 balas dendam ni...ya lak ku makn yong taufu wajib amik sayur n keow teow..

iietamalek said... [Reply to comment]

Makan puaspuas before bby keluar yer...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...