MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 2, 2013

bila mengandung..

ntah la ek..ni perasaan semata2 ke perasan lebey?hahaha..

semenjak pregnant ni kan rasa mcm lebih di sayangi hahaha..bukan la kata dulu masa tak mengandung tak di sayangi...sayang juga, tapi maybe disebabkan faktor badan yang dah mcm penguin ni laki nengok kesian kot..tu mcm dia take care len mcm skit haha...

ye la amrul ni bukan jenis yang caring2 sangat loving2 sangat..jenis biasa je xtunjuk sangat.tapi sejak memenjak kita dah jadi cam penguin ni eh lain mcm plak dia nye caring tu haha..xyah la kita cite ek apa dia buat..nanti kang orang nyampah plak eleh....cam lakik dia sorang je caring haha....ada la menda2 tertentu yg buat kenkadang kita tersenyum sendiri nengok dia cam berubah bila bini dia pregnant.

haih klw gini nak pregnant tetiap tahun la bole tak?hahaha..tapi xlarat la..ni dah nak masuk 3 series ni ngandung sengal sana sengal sini, semalam g klinik ckp ngan doc sy dah start rasa sengal2 kat bontot la..doc slambe je cakap biasa la..dah tua gitu la...ces kuwang ajo doktor haha...(xle terima kenyataan tu dah tua)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Seronok plak rase
Cam nak peknen lg hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

time peknen mmg akn dpt layanan mcm extra skit..klakar la doktor trus ckp gtu ye..hehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

betoi nanaaaa !! bab2 lenguh punggung ni...dh start rase dah..kite ni dr bulan lepas dh rase..dh 3seriesss...mcm tuh la..duduk atas kerusi lame2, naik sengal !!

Mama Damia said... [Reply to comment]

lama tk jengah blog nana..rupanya dh pregnant lg..congrats dear

iietamalek said... [Reply to comment]

Samala, before ni preggy kan zhariff pun rase cmtue...lagi bertambah manja gitew...hehe

ayu zarina said... [Reply to comment]

tgh fikir ni, nak ngandung tak nak, nak ngandung tak nak..kejap nak, kejap tak nak...haha..sengal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...