MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 24, 2013

bila permintaan nya di penuhi..

aih...bertuah sungguh nurul damia amnan..ingat masa dok jauh ngan daddy dia je bole tiup lilin 2x ni dah dok sekali pon dapat tiup lilin beday 2 kali juga..

alkisah nye ari isnin lepas kan masa beli kek celebrate kt umah mia ada cakap dia nak kek barbie..tapinye kek barbie kt SR kluang ni xde yang ready made nak kena tempah tu pon seminggu sebelum kena tempah, stoknye diorang amek kat SR KL,rupanya masa amrul bli kek beday mia tu dia tempah juga kek barbie tapi kat resit tulih kena datang bayo deposit esok hari, kalau tak oder kensel...

udahnye encik sarjan bz dia lupe nak bayo...bile dah teringat dia call SR kluang staff dia kata oder tu dah kensel sebab kita xbaya deposit..eh..eh pastu ari ahad tu sebelum amrul g keje dia kasi duit dia cakap nanti g amek kek barbie mia, SR kluang call kata SR KL anta juga kek yang amrul oder tu even idok bayar deposit..

so terpaksa la mak buyung ni g mengambek kek beday mia kt kluang mall sana dah daddy nye koje.., sekali nengok kotak dia makk aiii besar nye camane saya nak bawa g kete ni?xpe kak..ktorg anta kata staff SR, sampai je dalam kete mia tunggu ngan auntie dia, tros dia buka kotak kek tu nengok kek dia

pastu dia bole cakap
HA..PUAS PON HATI MIA..
hahaha...xbole blah puas ati katanya dapat kek princess yang di idam2kan sangat tu

oleh sebab dulu ktorg PJJ kan tu beday mia sambut 2x
ni masa beday pertama
kali pertama mest sambut masa 13.4 kali kedua tunggu dd balik plak sambut lg
beday ke-2 pon sama kali pertama sambut masa 13.4 kali kedua tunggu dd balik
beday ke-3 kali pertama sambut ngan acik2 gile dia diah, nana & pasya 
kali kedua sambut ngan dd beberapa ari selepas tu
beday ke-4 kali pertama sambut umah diah masa 13.4
kali kedua sambut selang beberapa ari juga tunggu dd balik
muke eksited nengok kotak kek besa kemain
mia masuk duduk pon muat kotak dia, serius ni sayang kotak tu kita simpan kot nanti nak pindah2 lg bole letak barang hehe
bapak besar kotaknye siap dapat pisau yang besi tu
 kek barbie yang di idam sangat tu
kita dok imagine kek mia tu patung barbie seketol rupenye ada kek petak plak bawah tu 

kali ni kek choc moist
 sebeday girl ngan kek dia
 mama pon sebok juga
abaikan dinding yang burok tu haha...kata umah sewa kan..kose nak beli cat nak cat lain sebab rasa cam xlama je dok sini biar je dinding burok gitu
 nengok la muke2 orang hepi tu




memandangkan kek tu besar tahap gaban & takkan abes pon klw nak makan anak beranak, esoknye ari senin kita bawa kek tu g sekolah..nanti kita story beday dia kat skolah plak.

p/s : daddy kita tau awak baca blog kita..kita nak cakap thank you bagi pihak mia sebab belikan dia kek barbie ni...nape la daddy ni suke beli tekejut2 tak nak diskass ngan kita dulu..dah last minit camni apa pon tak bole buat..kalau la kita tau kek tu bole amek ari ahad, kita masak la sikit2 panggil kawan2 awak datang umah wat beday kecik2..tak pela..apa2 pon tq daddy...sebab sanggup buat apa je untuk mia..harap nanti adik keluar, adik plak dapat kek beso gini yeh! hehehe...

anak sorang bole la layan kan?heheh...sok anak dah bderet bapak wat derk je la klw anak minta bebukan..penat2 keje, dapat gaji duit nak abes kat mana pon kalau tak kat anak bini ye dak?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

35 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Puas hati mia..
Haha, mmg takleh blah
Tp cute!

MRS. K said... [Reply to comment]

wah bestnye mia bape kali dah potong kek tu

Masya said... [Reply to comment]

wahh memang besar, puas hati mia yer.. like princess hihihihihi ...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg puas ati tul mia..sesuai ngan ayat die...klakar tul mia...hah dlu kek tisya yg princess kotak beso camtu la...bertuah mia byk kali potong kek..suka la die

atty's said... [Reply to comment]

beshnya mia..betul tu..sebagai makbapak..apa pun kita sanggup buat utk anak kan..

kty ingat kty order kek padang bola utk fir, ada unty tu cakap..u syg ank u ma..snggp order kek besar2..mahal2.

mesti lah sygkan anak..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak muka mia happy giler

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mahal tak rege kek ni..

canteknya

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

untung mia..jelessss tau ! brape hinggit kek tu nana??

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

happy betul mia...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

Seronok tgk mia yg super excited.. Jarang suami or ayah nak tunjukkan gembira dia... So dia buat surprise... Ila berkenan kat kek tu.... Hepi belated bday mia.....

Ena said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhh..

memang terserlah wajah puas hati damia... yeayyyyyyyyyyy!! hehehe

Nafisa81 said... [Reply to comment]

nampaknya saiz badan daddy mia pun berkadar terus dgn saiz kek mia...hahaha...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sweetnya entry ni :)
kek tu sgt comel!!!!!!!!!!

Falsya said... [Reply to comment]

hai lah org tua..puas hati katenye mia koyo...dush skali baru tau..ahahahaha..geram je ayat die..

Wan Amira said... [Reply to comment]

Nana, orang besar tengok pun puas hati.. apatah lagi budak kecik :D

liah man said... [Reply to comment]

cantik betol keknya nak makan pon syg
leh bgtau x bape rege kek tu dia caj kl-klg
mane tau sok2 tingin nak order

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
hahah tu la pasal
over ok

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
heheh thn ni last la
thn depan skali ckp

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
heeh mau xpuas ati kan besa gabak kek

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
pes time bli kek sebesar ni
igt kan barbie je sebetol

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la kan kak
selagi mampu penuhi
xsalah
bukan selalu pon beday dia

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
heheh kan?
xle sorok dah muke epi tu

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
nnt saya jwb dlm entry lain

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
nxt entry kita gtau ek

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2F
tu la sonok dia

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
btol stuju hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hahah nampak sgt suke gile kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
hahhaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la comel sgt
sayang rasa nk potong

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah tau xpe
cam mak nenek

Nana said... [Reply to comment]

@Wan Amira
heheh tula nye kan

Nana said... [Reply to comment]

@liah man
nnt saya buat entry khas ye

mummy_ayu said... [Reply to comment]

terserlah kegembiraan kat muka Mia..best la papa dia!!

nadia farahida said... [Reply to comment]

kak nana, pesanan untuk daddy tak leh blah. :P kalau duit tak habis dekat anak bini nak habis dekat sape ye dak? :P hahahah. heyy puas hati mia. hahahhaa

Fara said... [Reply to comment]

memang sgt puas hati kalau dpt kek mcm ni..hihi..cantek n besarnyee...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...