MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 26, 2013

capati terbaik!

kalau kt kl capati ni kita makan dekat kedai mamak ali maju je..paling sedap ali maju bukit antarabangsa kadang semata nak makan capati je pegi sampai bukit antarabangsa, sebab dulu sebelum ali maju buka kat setiawangsa paling dekat cawangan dia dekat bukit antarabangsa je, ali maju je ada kuah puri, tau x apa kuah puri

ni dia kuah puri kentang dia campo carrot, sedap

tapi sejak pindah kluang kita dah suke capati kuah kari ni seme amrul la yang ajar ni..dia nye peberet capati kambing kat area bangunan LHDN kluang, memula tak minat skali dah try eh sedap plak..sini klw kedai mamak capati dia seme nipis2 xpuas makan, ni plak capati orang melayu buat lg kaw dari kedai mamak

ni amrul nye peberet capati kambing. capat kambing ni klw g kul 9pg sure sold out klw nk makan kamben kena g awal2
kita xsuke kambing so amek capati daging mabeles lah! tp pedass skit


5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi sedap la

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Sodap!

Siti Nurjehan said... [Reply to comment]

Terima kasih kepada mereka yang memperkenalkan capati warisan family sy. Pada yg belum Cuba, moh laa kedai warung capati di Jln lambskin, kluang.

Siti Nurjehan said... [Reply to comment]

Terima kasih kepada mereka yang memperkenalkan capati warisan family sy. Pada yg belum Cuba, moh laa kedai warung capati di Jln lambskin, kluang.

Siti Nurjehan said... [Reply to comment]

Terima kasih kepada mereka yang memperkenalkan capati warisan family sy. Pada yg belum Cuba, moh laa kedai warung capati di Jln lambskin, kluang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...