MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 18, 2013

celebrate birthday mia

memula tu plan nye nak buat beday mia kat sekolah,beday dia kan ari sabtu ingat nye nak sambut awal ari jumaat tu kat sekolah, plan nye nak kasi jajan kat kawan2 sekolah dia pastu ingat nak buat kek bawa g sekolah..

tapi nye bajet cam lari plak..nak kejar tak boleh sebab mengandung kan hahaha..bajet dah abes kat uss & legoland, so xjadi la nak wat beday mia kat sekolah, xpe la mia mana tau ada rezki tahun depan bole sambut kat skolah plak kan.

selama 5 tahun umur mia kami blom pernah celebrate besar2 seme takat sambut ngan family je.tak de bajet yang besar nak ke arah itu :) walaupon dalam hati tu teringin juga sebenarnya nak buat beday besar2 mest dapat adiah banyak kan?hahah..tak ikhlas mak ko ni mia nak buat beday besar sebab nak kolek adiah muahaha...xde la..gurau jek

besar ke kecik ke majlis mia janji kami tetap sambut, atleast potong kek, tiup lilin dah puas ati dah.ari isnin lepas amrul balik keje, dia call tanya nak beli kek apa utk mia?kita cakap xkisah la apa pon..klw tanya mia dia nak kek barbie, tapi kena la tempah dulu kan..amrul kata nak g sevey kek kat baskin robin nak try sebab kat kluang ni baskin robin baru buka..skali dia pegi tak de dah kek..kalau nak kena tempah

dia pon call lagi ckp nak bli kek kat secret recipe, nak kek apa?tanya mia dia nak kek coklat, kita plak pandai2 tambah kek coklat pisang! (padahal tu kek kegemaran mama dia bukan kek kegemaran mia hahah) amek kesempatan kan ibu mengandung.klw tak kita lagi la pesan amrul bli carrot cake pastu amrul kata ceh tu kek awak suke bukan mia suke haha...kantoi.

dah dia beria2 nak barbie kan, dd dia minta org sr letak patung pompuan ala2 barbie la konon hehe
 ni nama nye pose L, sejak balik legoland sikit2 nak suh amek gamba L camni sebab masa kt legoland asal staff diorang amekkan gambo diorang suh wat L hehee
 mia sayang..mama doakan mia membesar jadi anak yang cerdik, pandai taat kepada kedua ibu bapa & taat kepada allah..jadi kakak yang baik untuk adik nanti yea..mama & daddy sayangkan mia


 kek xabes2 lagi ada dalam peti ais lagi tu sikit2 makan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 dpt potong kek tiup lilin ok dh kn..janji ada..insya allah ada rezeki bole wat party...kita pn time tisya 3thn je wat beso skit panggil kwn2...

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

bajet gi uss n legoland pon besar gak tu...hehehe..nway, majlis kecik besar x kisahla kan..yg penting dpt buat bdk2 happy..janji ada kek,tiup lilin..kekeke

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kemain tgk Mia happy je :)

Happy besday Mia, moga membesar menjadi anak yg solehah ye :)


Sis, ni resepi eskrem tu :0
http://normj1001.blogspot.com/2013/04/resepi-aiskrim-homemade.html

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

happy birthday mia..
semoga jadi anak yg solehah..
amin amin amin...
lenkali ade rezeki kita jumpa lagi nana
ahahaha

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

happy beday Mia...
besauu kek nya..
meh hantar sini sikit..
hehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

hepi besday mia

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

ok apa dpt tiup lilin janji ada potong kek kan ..kita 2thn buat kat kfc buget x banyak mana pun hehehe ajak pun x ramai thn ni buat tripple x tau buat kat mana planning je

mummy_ayu said... [Reply to comment]

happy buzzday Mia..moga jadi anak yg soehah & jadi kak long yg baik..
hadiah gie USS & Legoland tu lagi best dr buzzday party and hadiah buzzday Mia tahun nie yg paling bets....tu yg dlm perut tu...adik..kan dah lama dia nak.. :-)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Janji anak hepi
Alaaaaa mia, ciknad nak kek jugak!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

epi besday mia!!

lia said... [Reply to comment]

anak aku nak besday party kat umah sbb nak adiah la kekdahnyer tau wakaakakaaaa...

epi besday mia...

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la harap ada rezki lebey
Bole buat besar skit
Tingin nak mrasa hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Hahah xla besar mana
Kita klw bab oliday xkisah skit klw brrhabis
Tp klw bab wat beday ke tetiba berkira hahah teruk kan padahal lg bagus kan bg org makan

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Dr ari sabtu lepas dia minta tiup lilin tau br dapat

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
Tq...heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Jenuh nak perabeh kan kek nye xabes2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Tq...:-)

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Buat kat fastfood pon bole tahan gak kan bajet dia hehe
Sebab penah sevey tu rs xmampu lg nantila kot ada rezki lebey

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la hadiah plg special adik dalam perut
Dah lama sgt dia minta kan
Alhamdulillah rezki mia tahun
Dapat pegi usa ngan legoland
Kebetulan plak jatuh time beday dia kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Mai la umah cik nad
Banyak lg kek ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha yela wat bday party br dpt banyak adiah kan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

dh wish kt bday....aci tk? hehe

ni br sempt nk bc blog kan..huhu...

neway..habis ke kek bsr tu? hehe

ko sm aku la..tk de budget nk celeb bday anak2 bsr2an..skadar ngan family cukup le..hehe

Ezna said... [Reply to comment]

lamanya dah tak makan kek birthday...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...