MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 4, 2013

confirmation trip to..

yeah dah dapat email dari company tut, untuk confirmation trip to tutt...hahaha kemain seme censored kan.
trip nye jatuh pada 13.4.2013 bersamaan dengan beday mia yang ke-5, ni kira adiah beday mia pon yea juga ni...

moga kami di berikan kesihatan yang baik..kalau tak xde aral dapat la berjalan kt sana kan..rasanya ni trip terakhir la kot sebelum beranak..sementara masih ada lagi kekuatan nak berjalan2 ni kan..sok perut makin beso dan beso tak larat nak jenjalan dah...

pastu kang bb dah kuar cam bese seme oliday akan di bekukan sementara sampai la bb atleast umor stahun...& website Airasia pon juga buat sementara ni dah jadi tak hingin nak masuk biapon ada promo free seat sebanyak 2 juta tempat duduk sikit pon tak mengugat iman ibu mengandung hahaha...

bese la...kita kan jenis penjimat sok klw ada bb dia mana dapat rege promo, fix price RM100 return tix.sian bb...kena tunggu umor 2 tahun la baru merasa naik flight yea bb..hahaha...mcm kak mia la..umor 2 tahun baru naik flight sebab nak tiket murah nye pasal kena tunggu umor 2 tahun baru dapat rege promo





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

happy holiday kak...
and happy besday in advance to Mia...
hehe..

*ehem-ehem kemana tu kak?? (hehehehe)

diana said... [Reply to comment]

selamat bercuti...jaga diri baIK2..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

emmm..nak ke manala tu? mesti Mia seronok tambah on her birthday plak tu..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Hepi holiday..!
Moga berjalan lancar seprti yg dirancang ;)

mama tisya said... [Reply to comment]

happy holiday...fm 1..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Hahaha saje je kan tanya lagi

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Insyallah tq yea

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Ehehe jalan dekat2 je
Xde bg adiah arijadi
Bawa g jalan je bia dia suke

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Amin..tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Klw ada 3 rm10 bole la bli haha

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

yeayyy nk gi uss..dh kenal kot ahmad sufian tu..hahaha

mamafarah4 said... [Reply to comment]

nana, besday mia sama ngan saya la..13/4..kuang!kuang!

~aYu~ said... [Reply to comment]

wow.. jenjalan.. best tu. sy pun ingat nak holiday naik flight b4 bersalin. tp, xde rezeki kot. kenala tunggu bb besar baru leh jenjalan.

Ya ALya said... [Reply to comment]

uss singapore kan........

semoga selamat pergi dan balik yer nana.....

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hahah ye ke ni sufian lain ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mamafarah4
Hehe yeke sama la plak eh

Nana said... [Reply to comment]

@~aYu~
Jalan2 xnaik flight pon hehe
Tgh berpantang nak flite sementara nih
Lambat lagi la nak naik flite pulok

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
Tutt rahsia haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...