MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 2, 2013

dapat perfume bernilai RM500

minggu lepas sebelum balik kluang mamatisya ada msg, ajak join grup dia utk cukupkan 5 orang utk event eh! kat klcc, sempena ngan pelancaran perfume baru segnorita dari selvator ferragamo.10 grup pertama yang datang kat ruang legar klcc tu bawa kad jemputan dalam mag eh! dengan berpakaian lite pink akan dapat perfume, setiap grup hamper dia bernilai RM2500 jadi kalau 5 orang sorang dapat perfume RM500.

kebetulan jumaat tu kita kat kl kan, so bole la join, dari kluang dah bawa dah dress kaler pink, masa sampai je kt booth selvator ferragamo tu diorang ada ckp kena pakai lite pink, dress kita bukan lite pink tudung ye la lite pink..alamak..tetiba rasa seba salah..kang 4 yang lain ikut tema kita plak slack kan, sian la diorang xdapat perfume tu, ada la usha baju kt isetan tapi xde pon kale lite pink

udahnye kita redho je la..cakap ngan diorang kita try je la kan ada rezki ada la..masa start q kul 10.30 tu adalah 7 je grup maksud nye 7x5= 45 orang, tak cukup lagi 3 grup (bersamaan dengan 15 orang) so tepat je kul 11 dia tutup & tros announce seme 7 grup yang ada kt situ berbaju pink semenya dapat hadiah..walaupon ada yang juga yang tak menepati syarat pakai pink striking pon ada, last2 seme dapat..tu mujor la orang xramai buatnye ramai grup datang dengan warna pink yang btol mmg harapan je la kot nk dapatkan hamper tu.

dalam reramai yang datang tu ada la sorang blogger yang ktorg kenal, ayu rafikah & kawan2 nye..sempat la amek2 gamba sama.ni gambo seme ehsan dari kamera julia, kita malas nak amek gambo heheh serius xde satu pon gamba masa event tu kat dalam tab

tengah tunggu masa utk q
 ni la grup kami seblah kita diah, mamatisya, adik mamatisya & julia

 over kan gambo ni haha..dah tu organizer kata seme amek gambo skema2 grup last ni buat la happening skit
ha..gini la ktorg kasi
 setiap sorang dari kami dapat ni, dua kotak sorang
 satu botl lotion & satu lagi perfume sedap gile bau dia
dua barang ni rege RM500 memula mcm xcaya pastu nana keding kata dia ada minyak wangi ni botol lagi kecik dah rege RM180 kata dia
 alhamdulillajh..rezeki dapat perfume mahai, ada dua perfume mahal menang dari contest.tq erin sebab ajak ktorg join skali..kalau tak, xmerasa la dapat perfume mahai ni bak kata diah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya dapat perfume free....:)

mama tisya said... [Reply to comment]

gmbr yg rmi2 soh posing ceria tu mmg best..smua nmpk gigi..hehehe...perfume & lotion tu rege die 299 & 199 tk silap

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Best best!
Rezki...
Tahniah! :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rezeki tu...tgk baju still nampak lite pink lagi tuu

watyz said... [Reply to comment]

tahniah... rezeki kan... :)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

best sbb perfume mahalll.. rezeki korang..suka tgk gmbr hepi korang pegang perfume tu..semua jelas sgt hepi..hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!!!

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

untunglah....
murah rezeki...

aaahhh fav perfume aku !

MRS. K said... [Reply to comment]

wah.. rezeki tu weh

Saya Disini said... [Reply to comment]

bestnye

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes besh. congrats!

adda syuhada said... [Reply to comment]

Bestnya...

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
alhamdulillah..
save duit xyah bli kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
gile mahai eh
memula mcm xcaya je 500 total dia hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
alhamdulillah
tq

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tula kita kata lite pink
diorg nak lagi lite dari baju tu

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
alhamdullilah..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
alhamdulillah..
kalau ikutkan kaler tak menepati tema tu
dah rezeki kan dapat juga

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tq

Nana said... [Reply to comment]

@Nadea Emerald
tq beb
owh ko pakai brand ni ke

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
tu la..rezeki alhamdulilah

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
ehehe free kan tu yg best

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
thanks mz

Nana said... [Reply to comment]

@adda syuhada
alhamdullah

iietamalek said... [Reply to comment]

Bestnyer dpt perfume free

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...