MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 8, 2013

hari terbuka ATM @ kem mahkota


ari sabtu lepas pepagi lagi ktorg dah ikut amrul g keje, ada hari terbuka ATM kira seluruh kem dalam malaysia ni buat serentak la open day ni sape2 pon bole masuk tengok mcm2 pameran & show dari abang2 askar.memandangkan tahun ni nye open day amrul kena bertugas jadinye ktorg kena pandai2 bawa diri la...kul 9 pagi amrul kena masuk keje mcm biasa so sementara tunggul amrul abes keje kul 11 lebey ktorg merayap2 la dalam kem tu mcm2 khemah ada.

melayang la duit ngan mainan2 utk bebudak ada keteapi mini la, soopa doopa la, tempat mainan yg penuh bola2 api tu la..dah tu xmo kasi mia bosan kan layan kan je la..dah kul 10 lebey tu ada air show tu la yang best pon nak nengok.selama ni klw ikut amrul g keje dapat tengok heli tu xgerak pon so bila open day dapat la tgk aksi stunt pilot wat aksi ngan heli.

ada mcm2 kedai la orang meniaga, kedai baju, makan, air kedai jual menan & salah satu kedai menan tu amrul ngan kawan dia share jual mainan budak2 stok dia beli kat cokit banyak juga la barang menan diorang borong penuh bonet & seat blakang kete bwa dari kl balik kluang.

pagi2 masa br sampai kem time ni orang xramai lg nk amek gamba ngan heli
,
anak tokei kedai tengah tolong
bukan tolong jual tapi tolong amek segala mak nenek menan yang dia nak hahaa..
payung la kipas tangan la kipas bateri la ala lagi seme dia nak seb baik bapak yg jual xyah kuar duit haha
tp sebab amrul keje xde masa nk jaga kedai dia upah la budak tlg jagakan ni antara barang menan yg dijual ada talking tom (xde dlm gamba) tu paling laris la..real talking tom mcm dalam henpon tu dia ikut ckp kita, ada pedang la, kipas bateri, payung pon paling laris eh mcm2 la ada
air show dah start 
nengok heli tu terbang rendah je
 laju sgt dia lalu nak snap xdapat penuh hehe
 time ni amrul dah kena tuko shif dari keje kt hanger repair heli kena jaga pameran, time ni orang dah mula ramai la masuk dalam heli tu nak amek2 gamba
termasuk la budak tu mcm xpernah amek gamba dalam heli hehe
 lepas amrul dah start jaga pameran heli maka kami pon balik la sendiri
 masa ni dah tengahari dah kul 1 lebey xlarat dah nak stay bedak seme dah cair dah tros ajak mia balik
mcm bese la..klw dah g kem kang jumpa la ramai wife kawan2 amrul & SEMUA tegur eh kecik nye perut...bape bulan dah ni?bila ckp 6 bulan lebey seme xcaya
sampaikan masa q nak masuk toilet ada 2 orang cina pon tanya bape bulan bila ckp 6 seme kata kecik nye perut hehe..
tapi btol la..bb ni kecik skit nk compare ngan kak mia, suar jeans kita pakai tu bukan suar jeans mengandung, suar jeans biasa still muat lagi




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mia dh mcm anak dara
Rambut pjg ikal mayang
Kasut pun cam tk mcm kanak kanak ribena
Hihihi...
Bestnya nengok heli
Kluang panas gak ek?
Kt sini, adeyhhh nak pitam panas tgh harinya!

miza yusof said... [Reply to comment]

yela, perut akak x bape nampak sangat. tapi masih boleh melaram lagi :)

Echa said... [Reply to comment]

cam tak mengandung je nana.. gile selim la... ishhhh...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

takde rupa pregnant..hehehe..stil nampak biasa je perut..semoga dipermudahkan ye sis..

Nafisa81 said... [Reply to comment]

org kata anak lelaki perut mmg kecik sikit. uri pun kecik je nnt...tp kata orang la...

iietamalek said... [Reply to comment]

Tahu juga pasal hari terbuka atm ni..coz ade oficer kat ofis ni buka booth...hehe..

Mesti bestkan.

maria firdz said... [Reply to comment]

Dh xdok kt kuarters tak tahu sgt... Suami pun dh x dok unit... Tapi byk kem buat hari terbuka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...