MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 4, 2013

harum nya bau syurga

sebelum balik kl aritu g mlawat nana keding ngan baby adam danish.nak g spital kang mia xleh masuk.eh skang seme hospital gomen dah xkasi budak bwah umur 12 tahun masuk dah kan? seb baik nana kuar ari kamis tu, so ari jumaat tu je last day  ktorg bole g mlawat sebab sabtu dah balik

masa gamba ni di amek adam baru 4 ari dah kurang nampak sedempol dah klw nak compare ngan baru2 lahir..btol la kata orang klw baru2 kuar bb mmg bese nampak bolat tapi dah lama skit dia kecut.baik je ada tido..kitaorang dok cakap mcm pakai speker dia relek bantai tido hahah...

aihhh sedapnye bau syurga ni
kakak mia sayang bb..kalau tanya dia nak bb girl ke boy dia jawab nak bb girl
opss sorry mia...kita akan dapat bb boy hehe, mia xsuke xpe..tapi daddy suke
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

32 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

windunyer nak bau syurga ni...mmmm....teringat akan izz dolu

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

ala tomeynya bby tu..

mama ila said... [Reply to comment]

alahai...ila pun..rindu rasanya nak bau baby lagi..hehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Alaaaa sikitnye citer pasal adam danish!
Semangat ni dtg nk bace, haha!
Bersalin normal ke? Nana keding ok?

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

lor, dah salin pun dia...pastu ko plak punya turn ek...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

rindunya bau syurga--my boys dh besar pun :p

Ya ALya said... [Reply to comment]

ikut hospital gak rasanyer....sb hospital kt area sini budak masih boleh masuk lagi.....

comeynyer...pasni bau baby syurga sendiri lak yer....

mama tisya said... [Reply to comment]

mia sure nk adik sama geng die..hehe..bestnye bau baby

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestkn bau bb....rasa tenang je...rindu aku plak masa irfan bb..hehe..

tahniah buat nana keding....

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

tembamnya baby adam ni.. comel..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

tomei dan bambam betul...

diana said... [Reply to comment]

seronok kalau rumah ada baby kecik nih..suasana tenang je...

Nafisa81 said... [Reply to comment]

pompuan suka adik sama pompuan...anak kita lelaki..nak adik girl. dia kata adik boy rebut toys dia.

mrs kayrul said... [Reply to comment]

tahniah untuk nana keding..pejam2 cilik dah dapat baby...suka sangat bau baby

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bestnyaaa dpt bau baby lahir kan...
wangiii je...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Sedp kan bau bb

Nana said... [Reply to comment]

@:: Cik Viva ::
Debab geram!

Nana said... [Reply to comment]

@mama ila
Say pon 5 tahun xde bb kecik

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahah malas nak tulis panjang
Aritu dh ada update psal adam
Adam ok br kuar spital demam kuning
Lahr czer sebab besa

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Lama dah wei.. Hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Hehe sama la mia dh bsr bau masam dah xbau syurga

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
So far hkl, hukm, selayang budak dh xle masuk

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la dia nak geng dia tu nk bb girl

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
Rindu, apa lg bg irfan adik hehe

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Mana taknye lahir 3.91kg

Nana said... [Reply to comment]

@Jue a.k.a Ibu 2Ftu la sgt bam bam

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Tu la rindu sgt nk mandikan bb, bau bb argh

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Hehe bese mest anak nak sama jantina kan

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
Tu la dh branak
Xlama kita plak

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Tu la bau dia muntah pon best hehe

maria firdz said... [Reply to comment]

hmm.. rindu nak bau baby... huhu

iietamalek said... [Reply to comment]

Mmg best dapat bau baby kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...