MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 5, 2013

jom keek!

aceceh..orang ada keek kita pon bak buat juga hehehe..ala bukan susah pon sign up skejapan je dah siap.
buat masa ni baru ada 3 video tu pon seme video mia, nak haplod video sendirik cam segan ya hamat haha...nanti2 la bila rasa dah bersedia nak haplod video sendiri kita upload.ala lagipon xde apa yg menarik pon psl kita yang nak di haplodkan..kita bukan retis sapa la nak nengok ye dak?lain la mcm nelopa ke pasya sendat ke deme pemes.

bez juga keek ni esp utk anak2 la kan...nanti ada bb bole rekod video dia dari kecik sampai la ke beso simpan dalam keek nnt dia dah besar mcm mia bole tunjuk kat dia.kot korang ada acc keek mah la kasi username korang nak follow & kot klw korang sudi nak follow kita carikla nama IBUDAMIA eh..babai


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SUE TAK SIGN UP LAGI...TUNGGU SUE DAH SIGN UP, SUE FOLLOW NANA, PASTU NAK TGK YANG MEREPEK DALAM JAMBAN...MESTI GELAK GULING2..KAKAKAKAKKA....

SUE BALIK KLUANG ARINI...ADA REZEKI, LEH JUMPE KAN

~ana~ said... [Reply to comment]

wah...dah ada keek...kita rs mcm xnak buka akaun keek tp tgk mcm best je..heheheh...

lia said... [Reply to comment]

keek 2 menda? ha3 tertinggal tren suda...

nnt aku guggle menatang ni ek

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku kan dah polo ko...hehehe...hai keekerss...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waaa me ketinggalan ketapi..

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la skarang KEEK plak...yg latest WECHAT....kita blum lg nk ada KEEK sbb video jrg2 ada..tp tktau la kn tiba2 tersign up..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...