MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 25, 2013

juling mata pegi ayer itam

ari isnin lepas g ayer itam nak amek adik amrul, dia turun bas kat tol ayer itam, klw dari umah dalam 20 minit gitu nak g ayer itam, sementara tunggu bas sampai kita ajak la amrul usha2 kat kedai2 situ..ingat nye nak cari tilam bb kalau ada la..

satu kedai satu kedai masuk...hampeh xde pon yang jual tilam bb...last2 masa nak balik ada perasan kedai tepi jalan jual tilam bb cecepat suh amrul berenti...tak banyak pilihan pon ada 3 design, ahh...lantak la..beli je la..amek kaler biru, konon nak beli weken ni sebab nak balik kl, konon2 nak bli barang bb sekali la..tapi memikirkan weken ni balik kl ngan mil seme kete sure penuh takut nanti xmuat plak beli barang banyak2 kt kl, so kita beli je la mana ada kat sini

jadi la..janji ada tilam sudah la baby..xyah la memahai la tilam ayer itam sudah hehe...

ni la kalau g ayer itam klw sape gile ngan bear2, bantal2 cenonot2 gini sure geram...op koz la murah dari kl rege dia, tapi kena pandai carik kedai, yg btol2 bole kasi murah esp kedai2 kayu bole tawar2 kalau kedai batu susah skit nak tawar2

ni khas untuk kaki pesbuk ni hehe comei kan
,
rembat tilam bb, klw dulu seme pink kali ni biru plak
 ni printed mats kak mia RM20 je murah kan?
sok bb pon bole golek2 atas ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

25 ribu orang memberikan idea bernas:

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

haha mmg juleng pun kalo smpai sini..m3h pernah sampai sekali kt ayer hitam..m3h bli cermin hiasan utk dinding

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue yang selaloo ke sini pon rambang mata gak ni..kikiki

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 mesti suka tgk bantal2 , bear2 tu

MizzTina said... [Reply to comment]

dh laaaaaama x g sn..

Tihara said... [Reply to comment]

lawa bantal pesbuk tu :)

MRS. K said... [Reply to comment]

penah pegi sekali. tapi nilai 3 lagi lagi besar kot kan

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kite suka nengok bantal kiut miut cantek2 kat ayer itam tu
Tp nak beli tak la kottt
Cam membazir jek pas tu campak campak ke mana mana ntah hahaha!

lia said... [Reply to comment]

aigooo kot aku pon confirm rambang mata ni weyhhhh

Afne said... [Reply to comment]

mmg rambang mata klu pegi air hitam. ko ada try x putu bambu dkt2 simpang tu?

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la..Ayu pun kalu gie air itam..memang rambang mata..

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

windunya nak gi sini lama gile x gi ..mmg macam2 ada ..

Nafisa81 said... [Reply to comment]

otw JB segamat kalau ikut dalam akan tempoh air itam ni dulu..tp singgah pun malas nak turun...husband beli keladi je buat buah tgn ke kampung. kalau singgah kang mesti terbeli benda ntah hapa hapa..

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

bantal pesbuk tu omei angat lah..

Nana said... [Reply to comment]

@fairus mohamad noor
Kan?mujor saya bukan jenis mendeco umah
Klw xmau rmbng mt tgk pasu seme

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha kena tahan je napsu nak berbelanja

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la mau seme nye nak
Kl bw mia dia nak bear je

Nana said... [Reply to comment]

@MizzTina
Banyak kdai baru buka lg besar

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Ahh ayer hitam xbesar mcm nilai
Tp harga lg murah dr nilai

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hahaha sama la kita
Beli klw bantal yg ad dh jhanam pstu br bli
Klw x mmg tgk je

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Klw jenis suka bear, pasu mmg gile g sini

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Aku xpenah try
Tp amrul slalu ckp
Putu bambu situ sedap

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hahah kan?
Suke tgk menda kiut2 ni

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Tu la seme ada
Krepek, buah, pasu, kapet, bunga sgala

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Hahah tau xpe
Klw dh singgaj sure mrepeek2 je menda beli

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hahah kiut kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...