MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 15, 2013

kepenatan, keletihan & kepontengan

bese tiap pagi kul 7 dah ada entry autopublish kan..arini xde sebab tuan tanah xde entry yang nak di autopublish kan..

malam tadi memasing tido mati ya ampun ya tuhan...penat gile khinzir...xtau nak cakap mcm mana.

ari sabtu kat uss dari kul 11 pagi sampai kul 9 malam ronda2 sampai sakit pinggang, sakit kaki nak tecabot segala sendi
ari ahad kat legoland dari kul 11 pagi sampai kul 7 malam

arini dok dediam kat umah kasi charge balik tenaga yang dah keluar..mia pon sampai ponteng arini sebab mama dia xlarat nak gosok baju,haha...biala dia ponteng arini mia pon bese 6.45 pagi dah bangung kan arini kul 8 baru dia sedar eh tak pegi skolah ke kata dia?xpe la arini mama kasi kelulusan utk PONTENG, ha??ponteng bestnye! ahaha..sesekali ok la kan..

ok la sebelum kita mulakan ngan cite uss & legoland meh layan 2 keping dulu gamba, ni pon gamba dalam tab & note gamba dalam kamera blom transfer lagi.

aih..mia tak potong kek lagi ni dah sebok berjalan weken nye, nanti la kita try cari masa eh mia, kita wat kecik2 je potong kek kat umah.




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

36 ribu orang memberikan idea bernas:

maria firdz said... [Reply to comment]

Wah.. Bsrkn.. Hari tu g luar je.. X pnh msuk dlm lagi.. Ntah bila lak nk smps na..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

syok tu sbb dua taman tema sekali harung :)

atty's said... [Reply to comment]

seronoknya mia ..besday dpt g jln2 uss ngn legoland

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

2 hari berturut tu..enjoy baby lam perut./..ekeke

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

jln sakan mommy ni..

aihh..rindu nk g USS lg..

xsbr nk bace entry psl cuti2 ni:)

anyway...happy birthday mia...smg jadi anak yg solehah n good sister yea

Afne said... [Reply to comment]

seronoknya besday dia mama bwk jln2 gi oversea yea mia :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

jalan sakan mak buyung...skli g 2 tmpt trus!!

MRS. K said... [Reply to comment]

wohh.. syiok depa jalan sakan.. sesakku tgk ko gendung kamera tu wei

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg jalan sakan ni...betoi2 holiday ni

Nafisa81 said... [Reply to comment]

lasaknya preggy mum ni..

amiey lee said... [Reply to comment]

Beb panas tak legoland?.. aku bila nak smpai ntah.. masalah tul nak drive hihihi nk booking flight duit plak tak cukup :p

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tak sbr tggu citer cuti2 :)

eima said... [Reply to comment]

syok nye dpt pi jalan2 gitu ... behs2

mummy_ayu said... [Reply to comment]

2 hari berturut jalan...of coz la penat..but seronok kan? Tak sabar nak tgk pic

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wahh sangatt syok !! nak g jugakkkk

ibuayu said... [Reply to comment]

Larat mak buyong berjalan dua hari berturut2 hehe..mesti bestkan nana

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Salute kt ibu mengandung leh jalan dua hari berturut2 tpt besar cm tu..kite aritu br pegi legoland pon dah rase nk pengsan..kalau tmbh ngan uss ntah mcm mane..kekeke

Nway,seronok lah mia puas berjalan..best tol bday gift dia tahun ni..:-)

iqawangi said... [Reply to comment]

kak dp tiket masuk uss brp rm??

Nana said... [Reply to comment]

@maria firdz
Besar gile
Xlarat nk jalan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Keje gile nama dia ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Alhamdulillah rezeki mia
Igt nak buat beday party
Tak jadi tu tuka ngan trip uss ngan legoland

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hahaah sian bb ntah mrasax nnt g legoland ngan uss
Mama bawa ms dlm perut je la

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Heheh kita ni klw xpregnant mau naik kot seme ride dia termasuk roller coster

Nana said... [Reply to comment]

@Afnehehehe
Rezeki mia la
Xtau bile pulak pegi nye

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Eksesais hehe

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Hahha aku suke pegang kamera tu sebab amrul dia xpandai amek gamba suke amek gamba jauh2
Bia aku amek puas ati

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Skali skala..
Pasni dok umah jaga bb hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Hehe bukan selalu
Bese dok umah je xde ekseais kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Aku beruntung sebab cuaca redup sepanjang hari langsung xpanas
Ala drive je bukan jauh hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Hehehe jgn bosan dah la yea

Nana said... [Reply to comment]

@eimaaku fikir sementara kat johor ni kan dah dekat
Esok klw pindah kl jauh dah nak g uss ngan legoland

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tula pasal penat g uss xilang lg
Tambah lg penat kt legoland

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Hehehe mari mari

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
Adoi xlarat juga sebenarnya buat2 larat je haaha

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Adoi xlarat juga lily
Nak tcabot pinggang ni rasa
Tp sebab legoland tiket nak expired tu terpaksa pegi juga lepas uss
Takut xde masa nnt

Nana said... [Reply to comment]

@iqawangi
Nnt tgk entry uss yea
Details ada kat situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...