MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 10, 2013

khas untuk mereka yang ada anak kecik

pagi tadi nengok xopismate kak ana share deal ni kat fb, wah kelas tau...amanville ni opis lama kita nye playland, x opisla..hehe...ni klw kita still keje kt opis lama ni sure bos kasi naik kan gaji ni sebab tolong pomot playland dia hehe

penah 2 kali g sini, bawa mia penah skali, serius best tempat ni sebab besar.ada dua lot satu khas utk bebudak kecik satu lg khas utk bebudak dah besa skit ada pistol angin bagai.kot sesape yg ada anak2 kecik nak bawa g main2 kt sini sila la terjah amnville kat spaceu8

ni link deal tu kot klw nak beli kan
http://www.groupon.my/deals/klang-valley-selangor/amanville/716881395

kalau datang sini jangan lupe bawa stokin yea...makan minum seme ada dalam ni jangan risau.

 ni korek gambo dalam hardisk
 bawa la anak2 korang main sini best tak tipu nye


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

salam....nampak menarik tempatnya.tq share ya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SUE MMG TERINGIN NAK BAWAK SYAWAL..TAPI SYAWAL MACAM TAK BERMINAT...DIER LEBEY SUKE TEMPAT YANG TERBUKAK..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Yeay! Nana best! Tq nana!!!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Menari tapi jauh la. Sejak duduk seremban ni jarang la turun kl weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...