MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 25, 2013

LEGOLAND : Land Of Adventure & Lego City

 ok dah abes dah cite legoland kita...pemalas kan?hehe..lgpon kita xamek banyak sgt gambo...kemalasan yang melampau.ok kali ni kita masuk plak zone;

LAND OF ADVENTURE
sama juga cam kt uss asal ada ride basah2 skip..hehehe xkose nak berat beg bawa baju basah
tapi xpe xleh naik tu pon banyak juga ride bole naik..
 ha time ni dah kul 4.30 petang baru la matahari keluar..bayangkan dari 11 pagi masuk xde matahari...tak ke seronok tu berjalan dalam cuaca redup
 suke mia naik menda ni siap nak naik lg skali tp dd xkasi suh main mainan lain
akak kat tengah tu lawak je nengok muke dia cuak haha dia gayat tu sebenarnya, idok la tinggi mana pon menda ni
 
  sini pon ada patung egypt
kagum gile ok..camane diorang build patung sebesa2 ni guna lego?bape lama la masa diorang amek nak bina ni kan
baru nampak perut beso hehe nak2 masa ni br pas makan tu lg beso nampak tu
 sini ada ride ala2 mini train, bukan naik saje kita kena tembak pakai pistol tu ada la menda alah kale ijau nanti ada point
skali dah abes kan..nengok2 point kita lagi banyak dari amrul haha jeles je dia
dia ckp eh camane awak lg banyak point dr saya?senang je..jawabnye saya tak rabun cam awak senang nak target hahaha
kita nye markah 18500 amrul 11500
  kita kengkonon nak naik la..ride ni mcm kena lumba ngan 3 peserta lain, kena g padam kebakaran skali ibu mengandung xleh naik da..bukan bahaya pon
 mia tengah padam api la kengkonon

 masa ni kebetulan ada magic show last show utk aritu,dapat duduk lama sket hah lega rasa hehe

,
 kami skip MINILAND sebab tengok dari train je..ada satu train bawa kita ronda sekitar luar miniland, cam xlarat nak menapak kan, amrul tanya nak amek gamba tak dalam tu kita cakap xmo..penat dah so tros skip ke zone LEGO CITY
kete ni satu round je pusing alahai kejap nau xpuas budak
 nengok la kemain bawa troli ingt nak soping kat giant?beli 3 barang je pon dah dekat RM90! tak tergamak nak bli tshirt dia..lagi mahai dari uss
  sampai malam ktorg kat sini, kul 7.30 baru kuar..legoland tutup kul 8, gile...bebetol masuk sampai nak tutup


 ni antara barang2 yang dibeli
gambo amrul &mia naik roller coster tu RM30 gamba ktorg bertiga tengah tembak2 tu RM30
patung cicak ngan kuda tu dapat masa main game ala2 funfair tu kumpul point dapat la adiah small ke medium or large
bekas makanan bentuk lego tu RM29.90 mia la sape nye keje lagi....pantang nengok menda kale pink
set stationary pon mia juga pau daddy dia RM29.95
fm dia jangan tekejot ye..rege dia lagi mahai dari fm uss..kita bli fm uss RM14.90 legoland nye fm RM24.95
bole dapat 2 fm uss
amrul nk bli tshirt legoland utk mia tapi kita xkasi sebab mahal melampau..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

larat ko berjalan nana ek.. dari uss ke legoland lagik... aku yg uss je dah penat.. heheheheheh.....

tp legoland mmg mahal ek sebenir dia dari uss... siyes aku pun rasa mahal wei...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer jalan2...larat betoi nana jalan yee

MRS. K said... [Reply to comment]

uih... miniland tu la paling best.. hehehe

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bekas makanan tu cute!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Mahal gak brg2 kat situ

mama tisya said... [Reply to comment]

yg bouncing tu ada sorg mak tu nk naik jugak..sbb anak die takut tp tgk2 mak die takut gk..tisya byk kali gk naik....yg bomba padam api tu letih gk sbb kena pam2 bg kete jln...tp sronok gk..hehehe

lia said... [Reply to comment]

bole tahan mahai ek brg2 kat sana..

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
Larat xlarat mmg kena laratkn juga wei hehe
Sebab tix legoland dekat nk expired
Tau xpe
Brg legoland mahal melampau xmcm uss

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Malam tu sakit kaki sakit pinggang segala sue haha

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
Aku dah letih wei
Tgk dr luar naik train je
Xdaya nak bjalan dh hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Tu pon kita cr yg murah je tu hahah ada lg mahai dr ni

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Mmg pon sgt mahl melampau

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Bomba tu mia kalah hahah sebab dok tekan ngan dd mana nak bjalan mia bukan kuat

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Tu la pasal kena pejam mata je la

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

bestnya.. bile la nak sampai sini.. comel nana peknen..

adda syuhada said... [Reply to comment]

huh..jeles..nk g jugakk...

Fara said... [Reply to comment]

Kak nana, yang bomba tu memang xbahayeee..tpiiii penat gileee...hahaha! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...