MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 24, 2013

LEGOLAND : Lego Kingdom & Imagination

masuk zone LEGO KINGDOM 
sini seme ride mia sapu bersih yang paling mak dia xcaya dia bole naik roller coster paling tinggi dalam legoland tu mak aii sikit pon tak takut tau cayalah mia
nengok cahaya redup je kan..hehe

 nampak x mia ngan dd dia?



naik kuda jadian hehe 


 singgah plak main game tangkap2 itik la baling bola dalam tong la, ala2 funfair gitu kan sini je dah berapa abes adoiyai amrul...ni la mmg kesukaan dia menda2 gini
zone IMAGINATION
 menda alah ni nak naik kena tarik tali tu baru dia naik sampai atas, sakit tangan amrul kata

 pastu naik ala2 menara taming sari, apa nama tah dia pusing2 nampak la seme kawasan dalam legoland tu

 yang ni katanya baru buka wayang 4D ala2 uss plak tapi opkoz xleh kalah uss 
sebab seat dia tak gerak2 mcm uss
satu je persamaan, ada air sembur2 ada buar buih sabun
 wayang ni ada 3 cerita berbeza, ada masa2 tayangan ktorg dapat tengok 2 cerita
 oleh sebab pagi sebelum masuk memasing dah kenyang makan kt mamak so lunch lewat skit la kul 3 baru makan kat area imagination tu ada pizza mania.
 amrul amek set piza, dapat sup & air harga dia RM28
kita amek set spageti seafood dapat sup & air harga RM25
pizza, crust dia memang nipis argh xsuke lah makan pizza crust nipis rangup2 ni
spegeti tak sedap pon masam je lebey dah la mahai mak redho je la..
 amrul beli botol ni siap ngan air RM25 klw nak refill air gas kena cas RM3 je klw refill smoothies plak RM5
sama juga kaedah nye mcm uss, botol ni kita bole bawa lenkali kot nk dtg legoland lg tinggal refill je murah skit la..klw bli coke botol kecik rege dia RM5
kat luor pizza mania tu ada playground mia naik keteapi gerak tu je..lain2 tu sama je mcm playground tempat lain..
aksi terlampau haha



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak mia seronok

MRS. K said... [Reply to comment]

hadif pon naik rolercoaster tu.. macam tak caya budak kecik dorang lepaskan naik rolercoaster tu.. aku naik pun cuak..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic semua cantik sbb nmpk kalerful gitu

mama tisya said... [Reply to comment]

cuaca redup best la..yg mainan kena tarik tu tk naik pn cz panas terik time tu...roller coaster tu mmg best

lia said... [Reply to comment]

untung mia...

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

bestnya ..hebat present b'day mia thn ni ehhehe

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

amboiii happynyer Mia...hehehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya mia..berani plak tu..!

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

bestnyer..rasa teringin pulak nk pegi bwk anak2

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best2 ...nanti leh bawak Ian & Iris plak ke sana...mesti best cuma part panas tu la..alahai..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kite teringin la nak tau
Tp soalan agak ala ala 'kurang bijak' sket hihi
Segan la nak tnye kt sini
Kang nana buat entry plak haha
Nnt la kite tnye =p

Cik Sara said... [Reply to comment]

Fuhhhh...mcm best j! Kena g juga ni.. Huhuhu

atty's said... [Reply to comment]

fuh salute aunty ngn mia..leh naik roller coster..aunty dah tua ni..seram nak naik. :)

Ietams said... [Reply to comment]

dasat la mia!
berani dia naik roller coster tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...