MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 23, 2013

MARI MEMASAK

 lately sangat malas rasa nak masak, tak larat pon yea...minggu lepas ari senin xmasak, ari selasa xmasak juga makan luar ari rabu bli bubur je ari kamis baru mood memasak tu datang..ni la dia klw tak masak, tak masak klw dah masak 3 lauk plak di masaknye..

jarang la masak lauk beria2 bese klw siakap 3 rasa amrul ngadap tu je kita goreng sayur ke apa dia tak usik dah senang kan gitu?xcerewet dia bab makan tapi kita plak yg xbiasa sebab dulu masa dok ngan mak mest complete lauk, kuah, sayur tp skang dah dok sendiri ikut selera laki la plak klw dia suke gitu kita wt gitu lg senang keje aku haha xyah berbanyak2 lauk

ni menu ari khamis
siakap 3 rasa togel2 klw rajin telebey bese hias2 ni tak rajin hehe
 ayam goreng di salut ngan tepung goreng serbaguna nona cam xbape bez je pestime goreng ayam salut ngan tepung goreng brand apa sedap eh?nk cr ala2 kfc tu
 sayur campo ni masak sebab nk perabeh sayur dalam peti
jarang la masak sayur

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Adoi.. Bila dh sekali masak, nmpk menyelerakan sungguh! :)
Lapo dah ni hihi

Nafisa81 said... [Reply to comment]

selalu pakai tepung goreng ayam 'pak Long'. lumur ayam dgn telur..pastu golek2 dalam tepung..tp kena makan masa panas..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nampak best je la ayam tu nana! kite ni jarang skali beli tepung salut2 ayam nii

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bersepah tepung goreng kfc kat market nana weih..
ko beli sesiap
klu tak ko buat sendiri kat umah
ni aku ajo ko resepi senangnya

tepung gandum 2 cawan
lada putih
serbuk bawang putih
serbuk halia
lada hitam
rempah nor cukup rasa sikit

kasi blender seme
lps tu ko goreng mcm ni

telur 2 bijik pukul smpai kembang
celup ayam ke telur + tepung + telur + tepung
baru masuk dlm minyak panas

konfirm rangup
klu mls
ko gi belilah tepung kfc 2 jenis
dia selalunya dlm plastik beg beso or dlm kotak2 kecik
brand nona or adabi takleh pakai sbb confirm tak sedap!!

sekian..
huhahuha!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Haishhhh!!
Terasa2 sampai ke anak tekak ni hah.. ;D

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

sedap la pulak nampak ikan siakap 3rasa tu..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

msk sendiri ni sis puas sgt!

mama tisya said... [Reply to comment]

lpr la plak...kita ada ayam goreng ngan kicap kipas udang dh cukup

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
haha lauk sempoi je nad

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
tu la kan klw dah sejuk xsedap dah

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
kita pestime cuba naa
sebab bosan asek goreng kosong je

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
wah siap kasik resepi bagus nye sayang ko!

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
ala..menu sempoi2 je ni

Nana said... [Reply to comment]

@:: Cik Viva ::
siakap malas hias hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
kan?
jimat kosnye
dari makan luar

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hehehe janji ada kicap telo pon jadi kan

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said... [Reply to comment]

cube try tepung goreng BESTARI..ade jual kat giant.sedap.ade 2 perisa.asli & pedas.

UbahSuai RUMAH said... [Reply to comment]

UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...