MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 24, 2013

menjawab pertanyaan : harga kek barbie

kita memang tak mention harga kek mia dalam entry pagi tadi, xmo nanti kang ada orang salah paham anggap kita berlagak nak menunjuk2 plak kan, tapi memandangkan ada 3 orang yang bertanya berapa harga kek tu, maka kita buat la entry ni bagi menjawab pertanyaan kawan2



kalau ikutkan kita bole pm je ayu & naa bagitau harga kek sebab kita ada fb diorang or kita bole jawab direct kat blog diorang, tapi lagi sorang yang bertanya liah man tu dia kata dia orang kluang, bila klik kt nama dia, xde blog so kita xleh nak direct jawab kat dia so kita jawab sini

harga kek secret recipe, barbie choc moist ni berat nye kita rasa dalam 4kg lebih RM274
rasanya xde kos penghantaran dari kl ke kluang sebab kat resit dia teros total kan gitu je.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

29 ribu orang memberikan idea bernas:

Maliana Sulong said... [Reply to comment]

hohohooo...mak aiii....mahai !! logik la kan kek SR.yang biase tu pon dah RM80...mmg untung la mia.Rezeki duk dekat ngan daddy !dulu duk jauh ngan daddy die kan? upak selama 5tahun duk jauh kan? holiday uss..macam2 kan?? alhamdulillahh....tumpang heppy untuk nana

diana said... [Reply to comment]

cantiknya kek nih..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

ok jer :) bukan everyday pun beli kek comel mcm ni :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wow.mahal tu but berbaloi2 bila anak happy..sesekali leh la...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

perghhh mahaiiinyer...
untong mia ni taw...

mama tisya said... [Reply to comment]

bertuah mia..tp mmg kalo utk busday kalo tempah thru SR mmg mhl sebab die ikut adunan & brp berat kek tu...tisya dlu kek barbie rm 150 kira murah dh tu...tu rege 2010 now sure dh naik rege

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Takpe..
Tahun ni mia mintak, tahun depan mia tak mintak dh...
:)
Bukan tiap tiap ari pun kan?
Masa bday setahun skali ni jek..
Kesian jugak kat anak anak, nak dpt apa sume kene tggu,tggu..
Ye la, makpak nak berjimat
Macam kami gak la
Tp tu la seboleh2 nak gembirakan anak anak..
Mcm zakwan thn lepas trringin nak kek gmbo spiderman..
Klu kek bentuk 1 badan sume mesti makan ratusan rm..
Beli la bentuk muka spiderman jek tu pun 500g.. Janji zakwan suka

Cik Sara said... [Reply to comment]

Nice cake! Comel sungguh!

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

untungnya mia dpt celebrate bday 2 kali..kita tahun ni tk celebrate bday zara kat school pon padahal die dah request nk ajk kawan2 rapat die..tk tersmpat nk jemput..hehehe..nway, amrul mmg suka bagi suprise kat anak bini kan..tumpang seronok tgk..bkn senang org lelaki nk belikan kek mahal2 ni..kek kite tempah tk lebih rm200 pon husbnd mcm dah perli2 kata mahal sgt..kekekekeke

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

wow! untung mia daddy hadiahkan kek beday barbie.. bling2 mata acik fiza tgk harga kek mia..haha

Nafisa81 said... [Reply to comment]

secret recipe maa...

liah man said... [Reply to comment]

thanks sudi bg tau
x tahu pun sr boleh wat kek gini hantar ke klg lg
mahal tp bebaloi la dgn kek yg cantik & sedap mcm ni..org tua pun tinggin tau..
sya mmg xda blog slu jd silent reader je..ni nana da duk klg leh ler nyampuk mana patut...hehehe

watyz said... [Reply to comment]

wa... cantik nye kek sebesay mia.. ala.. bkn selalu pon dia mintak kan.. :)

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

pejam celik mata mak nengok rege hehehhe ..patutlah ayu ckp bukan senang nk buat kek ni kan ..
xpe mia rezeki mia thn ni dapat kek princess santek, dpt gi USS ..hadiah best thn ni

Nana said... [Reply to comment]

@Maliana Sulong
Tu la kata alhamdulillah murah rezeki mia tahun ni
Igt mama dh xkeje xde la dpt nak beli kek mcm apa yg dia minta, dd ada dd plak bli kan
Klw dulu sama2 kuar duit skang ni dd sorang je tanggung..alhamdulillahn syukur dpt merasa

Nana said... [Reply to comment]

@diana
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Tu la beday stahun skali
Tu pon xpernah buat bday party utk mia
Bg dia epi skit la kan dpt apa yg dia nak

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Selalu xdapat la kan
Ada rezki lebih bole la beli
Klw xde buat kek sendiri je biasanya

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Anak daddy..btuah la daddy nak layan
Klw minta kat mama konfem xdapat hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la whole cake pon dah naik harga skang kan
Ni plak kek fondant yg leceh nak buat

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Btol tu nad
Biasa dia minta kita xmampu nk bli
Dok kata nanti la..nanti la
Kita bukan jenis banyak duit kan
So bila rasa ada lebih tu boleh la blikan

Nana said... [Reply to comment]

@Cik Sara
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Lily@MamaZaraZareef
Tu la klw dia tanya kita dulu nak bli kek ni
Dia tau kita mest xkasi sebab mahal kan
Tu dia g bli diam2 hahaha
Biasalah mama dia jenis kedekut skit

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Hahaha jgn kata acik fiza
Mama mia ni tgk resit kek tros kata eh xle kensel ke buat2 lupe xyah amek hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Nafisa81
Ha tu la pasal

Nana said... [Reply to comment]

@liah man
Tu la sy pon xtau
Bole oder dr kl
Anyway tq yea sudi singgah sini

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Stahun skali je beday kan
Plak tu bukan tiap tahun bli kek mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin Mohamad
Hahaha
Masa kita tgk resit pon nak tkuar biji mata juga
Memula kan kata xle amek klw xbaya skali nye dia call kata bole amek plak
Kita tgk resit troa ckp kt amrul xyah amekla buat2 lupe hahah tp amrul kata baya je la nnt kang blacklist plak ngan sr haha

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mmg ptut pun mahey cake ni nana
patah pinggang aku buat weih tuk ara aritu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...