MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 2, 2013

rezki orang xmandi pagi.

Sebenarnya dah lama tau pasal contest ni, oleh sebab due date lambat lg so xde la join awal2 nak dijadikan cite plak...damia demam aritu kan, beli la koolfever yang mana kali ni bli produk sebab memang guna bukan semata nak join contest hhaha...

Sampai dua kotak koolfever kita beli sebab demam mia kejap ok kejap. Nak ps kat kluang plak asik ujan je hajat dihati mmg nak amek gamba outdoor sampai la masa ktorg g oliday kat mersing kita siap bawa koolfever semata nak ps + baju warna merah

Sampai kan kantoi ngan mil bila dia tgk koolfever tu kita bawa masa oliday dia tanya mia demam ke?hahah..kita mls nak gtau amek gamba sebab nak join contest.Dengan muka dedua ni baru bangun pagi, dengan mia rambut serabai pakai swimming suit nak mandi laut kita sarung kat luar baju merah.dah la baju kita je merah tudung itam sebab xde tudung merah, ahhh..try je la, ada juga rezki kita yg makin lama makin malas nak join contest nih.

Hadiahnye nanti dapat la voucher jj rm50, ok la sape nak kasi kan?bole buat beli barang bb 
 serius gamba ni nampak gemok gile, sebelum submit tu pon da crop sikit haha..amrul mmg gitu klw amek gamba kan dia main bantai je nampak gemok ke apa dia xdulik hehe


 ni ada gambo lain kita submit satu je
gambo bawah ni xsemenggah sebab nampak swimming suit mia kale ijau tu hehe




Published with Blogger-droid v2.0.10

17 ribu orang memberikan idea bernas:

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

wah..buleh la g jusco pastu..

watyz said... [Reply to comment]

tahniah!!! :)

MRS. K said... [Reply to comment]

congrax baby.. (beli baju baby kan? hehe

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

tahniah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Best best
Tahniah!

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

yeayyyy...tahniahhh kak...
rejeki tuuu/...hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!!

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

aura rezeki kuat sebab tak mandi ni hahahahahah

Nana said... [Reply to comment]

@:: Cik Viva ::
jauh skit la jusco sini batu pahat sana hehe

Nana said... [Reply to comment]

@watyz

tq

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K
haha...insyallah klw ada singgah jj masa tdekat dapat la bb baju hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Norliza Nordin

tq

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
alhamdulillah..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tq :)

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
hHAHA tu la nye

iietamalek said... [Reply to comment]

Rajin nana join contest...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...