MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 30, 2013

rutin setiap malam

Gini la rutin stiap malam...sebelum nak tido sapu dulu bio oil kat perut konon xmo kasi btambah stretch mark yang sedia ada nih hehe...

pastu plak tiap malam mest sapu yoko yoko, gunanya utk menghilangkan sengal di tulang punggung belah kiri, kanan xsakit plak..


pregnant dah masuk 3 series xsama mcm ngandung masa umor 25 tahun dulu...skang dah tua sakit sini sakit sana...Tapi kan dulu masa pregy 6 bln kita dah start kena pedih ulu hati masyallah...sakitnye tuhan je yang tau, nk makan pon takut sebab dia lepas kita makan lagi btambah sakit pastu pedih rasa kat dada ni

Pastu plak sakit pinggang dulu masa 6 bulan dah rasa dah, maybe dulu pregnant kita bekerja banyak duduk kat opis kan tu lg cepat sakit pinggang. Skang ni alhamdulillah...so far pedih ulu hati xde sakit pinggang pon xteruk sgt mcm dulu ada la sikit2 tu biasalah kan.

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

semoga segalanya dipermudahkan amiin

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

HE3..DAH STANDBY SAPU AWAL2 YE..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

semoga dipermudahkan utk sis nti..xsaba nk tgok adik mia..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bak kata mak sue..walaupun kiter ni muda lagi...tapi badan kiter ni dah season...sebab dah penah guna kan...kikiki..sengal mak sue tu kan..tp betoi gak kata dier tu...sue pon selaloo sakit2 belakang

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bak kata mak sue..walaupun kiter ni muda lagi...tapi badan kiter ni dah season...sebab dah penah guna kan...kikiki..sengal mak sue tu kan..tp betoi gak kata dier tu...sue pon selaloo sakit2 belakang

eima said... [Reply to comment]

semoga semua nye mudah dan selamat hingga saat bersalin nanti

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sama arr...aku dulu pakai gak kedua2 ni...

yoko2 tu pakai sbb lenguh kaki...huu..

Afne said... [Reply to comment]

sama lah kita. sakit kt tulang punggung belah kiri. jgn le ada hati nk baring2 telentang. cr nahas namanya pastu panggil laki tlg urut hahahaha

mmg rasa beza ngandung umur 20 an dgn 30 an. aku akui sbb aku pn rasa lbh letih. kaki ni blh kira hari2 eddy tlg picit. cpt lenguh.

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
amin2 tq

Nana said... [Reply to comment]

@fairus mohamad noor
haha xmo lagi teruk stretch mark sapu awal2

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
insyallah..tq yea

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
kan?bile bb dah beso lagi makin sakit

Nana said... [Reply to comment]

@eima
amin..tq

Nana said... [Reply to comment]

@Zura@Iwan
aku kaki lenguh klw banyak jalan je
skang ni jd suri rumah xde jalan sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
hahah aku kt umah mia rajin tlg urutkan
skali nak ngiring seksa nye rasa kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...