MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 29, 2013

sambut birthday @ skolah pulak

haih berapa kali nak menyambut?ehehe xpe la kasi chance kan..kita dok ingatkan xdapat la nak buat beday kat skolah eh tetiba plak kan bapaknye baik ati plak blanje kek princess besau yang hamat plak tu..nak makan sendiri kompom sbulan xabes hehe..so lepas kita tiup lilin & potong sikit kat umah belen tu simpan dalam peti ais, oleh sebab nak sumbat kan kek barbie ni nye pasal abes seme makanan dalam peti ais kena transfer, buka dia nye rak2 tu seb baik muat masuk kek.

esok pagi anta mia, dah pesan kt ustazah time diorang rehat kul 9.30 nak anta kek suh dia potong ngan kawan2 dia plak...amrul plak time ni koje pagi..jadi skali lagi terpaksa la berdikari bawa kek ni g skolah.kita angkat je kek dari kotak dah seme kerumun hahah...

xde la nyanyi2 sebab kita terus potong je kek tu kasi budak2 seme, ustazah dah pesan potong kek tu kecik2 sebab total budak2 seme ada 65 orang termasuk ngan kelas sebelah kelas 6 tahun.kita dah ckp kt ustazah xpe..kek ni besar ni lebih dari cukup kalau sorang nak 2,3 potong pon...

dah potong2 kan sampai ada dah dapat 2,3 kali banyak lagi belen kek tu, kita pon potong lagi letak dalam pinggan untuk cikgu2.pastu belen sikit lagi bawa balik potong kasi jiran sebelah menyeblah & untuk makan sendiri.

last2 cikgu cakap "biasa kalau ada yang bawa kek, kek nye tak pernah cukup sebab budak2 ramai"...kali ni sampai kita dok tanya2 sape lagi nak kek?seme dah xmo dah muak dah makan kek hahah amekkan...





 ni belen yang dah di potong2 kat skolah, tinggal la banyak ni
 kasi potong masuk dalam bekas
dalam bekas polistrin tu kasi best fren mia kt skolah ada 3 orang nama kwn yang dia selalu sebut2 
 tamat lah riwayat barbie..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

besar kek mia!! chanteq lak tu..mst bahagia mia kan??

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg puas ati mia...spt yg die ckp...sronok la mkn rmi2

watyz said... [Reply to comment]

sian barbie dh tumbang.. comel mia pakai tudung... :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tamat la riwayat barbie
Hihihi...
Alhamdulillah dpt jamu kawan kawan mia n jiran2..

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

ramai jugak budak kat skol mia ..tinggal balance tu je hehehe

tamat la riwayat barbie santekkk

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tamat sudah barbie tu jatuh ke bumi..kikiki..abis jugak akhirnyer yee

maria firdz said... [Reply to comment]

cantiknya kek dia... :)

lia said... [Reply to comment]

sayang weyhhh nk potong cake lawooo gitu he3

Nafisa81 said... [Reply to comment]

comelnya Mia pakai tudung.

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

sedapnya la plak tgk kek barbie tu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...