MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 12, 2013

saya beli sebab comel!

rasanya tak pernah lagi beli baju mia online, tapi aritu ternampak kt fb kawan ni jual baju one set skali suar alamak stylo je nampak..mia mana penah di stylo2 kan oleh mama dia hehe...bese jeans & tshirt je sempoi2 xyah nak bergaya lelebey kan..malas nak ajar stylo2 sangat sebab mak nye pon tak stylo haha...

kalau patern ni ada dua kaler merah & biru kita beli merah ni
tp barang nye lambat lagi la sampai bulan 5 nanti xpe kita sabar menanti
ETA: END MAY 2013

CODE : AB/PO5/02

SET TOP WITH PANT - RED

Size:
100 - suit 2-3y
110 - suit 3-4y
120 - suit 4-5y
130 - suit 5-6y
140 - suit 6-7y

PRICE: RM40.00
DEPOSIT: RM20.00
Postage: RM7.00(SM) / RM10.00(SS)
sape berminat nak oder sila la ke fb 


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Hehe..memang comel..tp yg ni kita tak beli. Just belikan peplum set 2 pasang utk zara. Tgah tgu gak brg smpai ni..:-P

Zana Nordin said... [Reply to comment]

eh...mmg comel ler nana
stylo cam budak besar jer kan
zana order set peplum utk batrice....tgk nie cam cun gark nie..leh order pastu kita sedondonkan anak dara kita..he he he

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

comel lar..kpop sangat..

Gieyana said... [Reply to comment]

cung gak aq tgk..tp x brani nk beli psl aq susah sket...nk kena pegang n belek2..:)

mama tisya said... [Reply to comment]

cun..kita tk pernh gk bli online bj2 ni riso kdg2 tgk gmbr cantik kn dpt tk cantik

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

kita mmg suka baju ala2 korean & mmg suka dress up kan balqis, walaupun kt style biasa2 je, dek kerana maamynya tak leh nak stylo so kasi anak yang peragakan, tapi kita beli direct from cina, lagik murah....sbb kawan kat opis ada kenalan from china, peplum balqis semua kita beli direct from china....kita kenan gak style, tapi balqis tecik molek so susah sikit kalo beli suar, takut tak ngam...

eima said... [Reply to comment]

cantek .. ok la harga die tak mahai sgt ....dpt seluar seklai kan ...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

cantik2.... mesti kiut mia pakai..mcm ila suka syfqah pakai dress je bila outing.. kat rmh pakai jeans

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cun seyh!
Ada yg gatal tgn order jugak ni nnt haha!

Yan Ty said... [Reply to comment]

Ok sgt comel..nnt boleh tgok2 lain n hadiahkan for my niece.

mama ila said... [Reply to comment]

Haah..mmg cantik!!ila pun ada jugak tgk baju nie online..cam berkenan..tapiiii xder size kecik =)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ah ah. Comel sgat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...