MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 22, 2013

semua orang bole jadi cantik

haih skang seme tengah gile ngan application perfect365.khas nye kaum2 pompuan la..nak makeover wat muke kita lagi comei dari kak ton hahah...

dah dok umah xde kije kan..sesambil tunggu nasi masak, godek2 application perfect365.senang je user friendly omputih kata haha..situ tekan sini dah siap muka jadi cantik, tak yah sesusah nak g makeover kat kedai sendiri pon bole buat..

nak nengok tak hasil sentuhan magik perfect365
tada...
lain kan?dah mcm orang nak kawen punya makeup pon ada haha...pipi yang berlemak di sana sini bole di kasi slim hidung yang kembang bole di mancungkan, kot klw tingin nak rasa pipi cocok botox pon bole buat pipi kasi kembung haha...
tapi kita lagi suke muke tanpa makeup...sebab dah biasa ngan tidak bermakeup so xjadi masalah klw nak keluar ngan muke togel2 janji pakai bedak ngan lipgloss cukupla..ada orang yg bese makeup dia xkonpiden kuar umah klw xmakeup sebab nnt orang tgk dia xcantik



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

akak lg comel berpipi tembam...
hehehe..

zarena heeney said... [Reply to comment]

cantiknya

Alycia said... [Reply to comment]

haah, skrg smua org addict dgn 365 ni.. kalau org lelaki nk crk calon isteri pun dh xbole dh tgk gmbar online fb, sbb smuanya comfem cantik hehe..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kurus sgt lepas make over
Suka yg ada isi sblh tu
Hihihi

Masya said... [Reply to comment]

mmg comel kalah kak ton perfect 365 yer... tang hiduing mmg nampak berubahnya..

watyz said... [Reply to comment]

waaa... kurus la pp ko tu.. heehehe.. wat everpon ko tetap cun la!!! :)

Hati Ema said... [Reply to comment]

natural jer lah...... senang... hihihihi

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply to comment]

haishh.. ketinggalan akak ni.. ingatkan nama bedak kompak ke apa.. hahaha.. nampak sgt tak ikuti perkembangan.. hehehe...

lia said... [Reply to comment]

skrng jugak aku dload perfect365 tu sbb u look mabelessss benor...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg smua pakat dk makeover..best kn..suka2 makeup...bujur muka tu cun kalah kak ton

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

serius cantik.. nak try jugak la...

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Natural beauty tanpa secalit warna2 diwajah anda..
Cewahhhhhh!!!!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

cantik lain macam nie....bagus betul teknologi terkini

atty's said... [Reply to comment]

memang comey sgt nana..kalah kak ton

Falsya said... [Reply to comment]

alahai kak ton...tantek tak mute tite yg tite send kat wassup tuh...ahahahahahahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Pp tu aset bharga haahha

Nana said... [Reply to comment]

@zarena heeney
Cantik palsu hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
Hahah kan?seme org bole tetipu

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Haha tingin nak ada pp runcing

Nana said... [Reply to comment]

@MasyaNanges kak ton tgk haaha

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
xyah kunyah chew gum nak kasi kurus pp kan haha

Nana said... [Reply to comment]

@Hati Ema
Tu la
Xyah buang masa makeup

Nana said... [Reply to comment]

@MaDiHaA a.k.a Ratna
Haha bestye klw ada bedak bole kuruskan pp

Nana said... [Reply to comment]

@liahahah silakan buat diri anda mabelesHah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Haha seme nak jadi lawa
Nak makeup sendiri xpandai

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
Cantik tipu hahah try lah

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqilan nnan nnt kembang hahahat
Jang

Nana said... [Reply to comment]

@mrs kayrul
Cantik palsu hahahC

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Marah kak ton nnt hahah

Nana said... [Reply to comment]

@FalsyamCam vampire tkejut kak ton haha

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue klo g keje je make up...atau jln2 jauh2...tp klo takat nk g kedai, alamanda, mines...tak yah make up..ok je...perfect 365 ni dah ramai org guna ni

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kite mmg takpernah nak godel perfect 365 ni !!

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

kite pon dah install app ni..lambat tau..punye jakun ingat pandainye sume org dok taouch2 muka sndiri..muka anak..rupenye ada free app..kalau layan mmg ralit ...kekekeke

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

nak buat jugak lah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...