MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 17, 2013

tab retak!

 adui...retak hatiku....huhuh..ni la masa balik kl aritu, dari kl nak naik keteapi kt kl sentral suh diah amekkan gamba sebelum gerak tu, ntah camane tab ni menggelongsor kuar dari sarung dia, memang sarung dia dah pecah sikit so tab tu xngam sgt ngan casing tapi xpenah plak dia jatuh kan

aritu dah nak jadi elok je panggg yang screen tu jatuh ngadap lantai seme nengok terkeluar tab dari casing, otomatik tros jerit haha..masa jerit xingat orang dah jerit baru perasan eh ramai plak orang nengok..

adoi sedey btol..ni klw buka screen protector dia sure terkopak tu so kita biakan je cam gitu.amrul kata kalau nak tuko screen baik beli baru, ye la tuka screen mahai kot...huwa..jawabnye idok la nak tukar mana..pakai je la selagi bole

harapnye tab ni dapat la bertahan lama biapon screen nye dah pecah..huhu ni pon dapat pakai tab sebab tolak ipad yang menang safi dulu, kalau tak xde nye la saje2 nak beli.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

haduuuuuuuu
sadis - sadis
aku punya note pun kena anto repair
point pin dlm battery charge tak boleh detect usb
pergh
melayang duit

mama tisya said... [Reply to comment]

alahai retak..tp kalo tukar mmg mhl gk..better bli baru..insya allah ada rezeki bb kot2 menang tab ke..tkpn amrul wat surprise..hehehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

takpe...nanti ada rezeki lain masuk :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai sedeynyer..sabar la na ye..selagi boleh guna yee

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

huhuhuhu seday betul....
pakai selagi boleh...

eima said... [Reply to comment]

huhu perkara paling ditakuti org pakai touch skrin ....hhuhuhu

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

adehhh...scaryy
mtk dijauhkan la dr jth tabnye..klu tabnye terslh pegng pun dh berderau drh ha..

ehem2..mn tau ade rezeki contest lg kan..*bau brg baru ni*;)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Mende nak jadik kan huhu
Nnt ada la rezki dtg bergolek
Kot kot la hihi

watyz said... [Reply to comment]

waa... sedih woo jd mcm ni.. aku nye tab pon byk kali jatuh sbb anak2 berebut. tp sejak blikan abg yg lain ok la x jatuh dh.. kalo x... haru idop!!!

adda syuhada said... [Reply to comment]

tab saya pun ari tu dah berderai gk..si anak yang wat..xbleh la nak marah2..huhuuh

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

aduss..mesti stress kan

Nafisa81 said... [Reply to comment]

sayangnya...takpe..itulah ujian namanya

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

retak seribu..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...