MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 22, 2013

tak berani!

lately ramai kawan2 share gamba camane proses baby keluar dari tut..adeh kita klw tgk orang share gamba2 orang beranak ke video orang beranak ke memang xde keberanian nak tengok

biarpon pernah ada pengalaman beranak tapi sampai skang still xberani tgk gamba2 orang beranak tetiba terasa ngilu haha...

ni kan nak beranak lagi ni rasa nebes nye lahai...mcm xpernah ada experience je ye la beranak kot..bukan berak hahah...berak ye la senang ni nak kuar satu nyawa ni bukan senang.

skang ni buat2 relek buat2 cool je bila fikir nak beranak cer nnt nak dekat due sure nebes gile nye la sure punya, lama gile kot jarak mia ngan adik dia 5 tahun, tapi sakitnye beranak tu xkan kita pernah lupe walaupon dah 5 tahun berlalu...harap2 kali ni senang la skit bb kuar yea...

rasanya bukan kita je kot yg nebes even nak bernak kali ke2 sure ada yang nak beranak kali ke-3 ke-4 pon nebes juga kan kan?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

m3h ni dah 3 kali pun nebes jugak..hee

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Kite yg 2x pun tak berani nengok org dok share share tu.. Huhu
Kang terbayang bayang! :)

mamafarah4 said... [Reply to comment]

sape kata tak nebes walau dah anak ke-5 mcm saya..hahaha..mana sama pengalaman bersalin setiap orang,setiap anak pun x sama.. mcm sy anak ke4 sakit sesangt dan anak ke5 senang skit x tunggu lama...Sy masa ngandung memang idaklah nak nengok2 gambar ker video yg bersalin2 gitu..ngilu rasanya..Tapi mudah2an dipermudahkan bersalin ye..Amin!..xsabar nak gk adik mia...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

sentiasa nebes..esp ank no4 ni sakit skjp..tp.nk teran lmbt kluar..huhu

lia said... [Reply to comment]

aku nebes since dpt tau peknen... baik masa peknen Amsyar, mahupon Zara... ala2 bajet nak sowh inject aku pengsan dr awal peknen sbb tkot alahan yg teruk + nak bsalin... tau2 9bulan pas2 da ada anak sebelah wakakakaa...

dan smua gmbr/vid psl bersalin normal/czer aku akan buang awal2 ha3

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

btl tu.. kalau tgk, rasa taknak beranak.. tp bila dah sakit tu, teran jer takde pikir apa dah...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

semoga semuanya dipermudahkan..

Afne said... [Reply to comment]

brp kali beranak pn rasa berdebar, gemuruh, takut, happy, tertanya2 tu tetap akan ada. tak adil klu ckp ko blh la dh nk masuk 3 kali beranak! ishhh ckp sng je mcm nk keluarkan duit dr mesin atm tp hakikatnya? org yg melalui saja yg faham.

Nana said... [Reply to comment]

@fairus mohamad noor
hahah mau xnebes kan

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Haha kan?ngilu je rasanya

Nana said... [Reply to comment]

@mamafarah4
Hehe tula kan
Sape xnebes tu xtau la
Tipu kot haha

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Adui takutnye dengar

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hahaha
Kan bes klw branak cam berak je kan
Tiap taun nak branak rasa haha

Nana said... [Reply to comment]

@sW33tdARLiNG
Kan?haih nebes nih haha

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Amin2

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Kalau la beranak sesenang tu kan

Nafisa81 said... [Reply to comment]

mak mentua kata...beranak 9 kali ke...10 kali ke...sakit tetap sakit. Mak mertua bising kalau pak mertua suka kira cucu tiap kali anak menantu nak beranak. Dia kata benda yg buat orang sakit separuh mati awak jangan nak seronok sangat mengira yer...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...