MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 8, 2013

tq nivea!

ari jumaat lepas tengah dok masak kat dapor bunyi pin2 mcm bunyi van lama juga la bunyi tu ingat van apa tah...xtua mcm mana bole tgerak ati nak jengok kat luar nengok2 ada van courier depan umah.orang courier tu nampak mcm dah lama nau tunggu depan umah hehe..

nasib baik la..g jengah kt luar kalau tak kang mesti dia tinggalkan kertas soh collect kt opis courier diorang.bila dia angkat je kotak ada tulis nivea dah tau dah..apa dalam dia, tapinye tak sangka la plak nivea akan pos tros hadiah tu ke rumah

aritu kan ada menang contest nivea kat fb, dia suh email details pastu katanya nanti PIC akan call bgtau camane nak collect adiah.ramai juga kwn2 yg menang yg mana stay kt kl kata diorang tak dapat lagi hadiahnye.agaknye kita ni dok luar kl, dah tentu dia tau kita xleh datang collect tu dia pos tu kot


ni la barang2 dalam kotak tu klw ikutkan ritu dia kata hadiah hamper nivea bernilai RM100.rasanya munasabah la barang banyak ni rege RM100.siap ada deodrant lagi best2 sebab kita memang pakai deodrand brand nivea sejak dari skolah.dalam lemari ada 8 botol deodrant hadiah contest nivea tahun lepas xabes lagi
lipgloss tu awal2 lagi mia dah cop haha..dia mmg pantang nampak lipgloss xpe la kasi la dia dah gambo yg menang tu pon ada gambo dia kan hehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Fadth Wan said... [Reply to comment]

Bestnya.. stok tue..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Best!
Congrats ;)

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

amboi mia siap book dh lipgloss tu..hahaha anak dara katakan..

Noor Atikah Ramli said... [Reply to comment]

perghhh banyaknya hadiah dia bg.. hehehe
rezeki ^^

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

best sbb dapat free ! takyah beli deodorant utk setahun

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats!! mine lom dpt..may be ari ni or minggu ni kot

miza yusof said... [Reply to comment]

tahniah ! banyak stok dari nivea tu:)

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah......

iietamalek said... [Reply to comment]

Tahniah..bestnyer nana

maria firdz said... [Reply to comment]

Wah.. Byk tu.. Putih la pas nih... Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...