MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 19, 2013

USS : Hollywood Dream Parade

ha.. sebab ini lah juga amrul nak balik lewat dia kata nak tengok parade & nak tengok bunga api, tapi malangnye bunga api tak keluar2 ktorg dah stay sampai 8.30 malam tak de pon bunga api...tu je la yg xdapat

lepas abes zone SCI-FI-CITY, ktorg berlegar2 area situ je sebab kul 6.15 ada parade, time tu ada perarakan la kerektor katon segala.setiap hari parade dia ada sekali je kul 6.15 petang, tu sebab la amrul ajak balik lewat dia kata kalau balik kul 7.30 malam takut tak sempat nak tengok parade.alang2 dah sampai kan..biar bole nengok seme.

sementara nak tunggu parade tu ada la show orang menari2 bagai..masa tu mia dah ngantok dah..sian dia keletihan mana tak nye dari kul 11 sampai kul 7 kita yang tua ni pon penat ni kan budak..ktorg dah la xbawa stoller amrul malas nak angkut2 stroller ni dia klw bole nak g melenggang je.so sementara tunggu parade tido la mia atas riba daddy dia.

best gile time parade tu seme karektor yang ada dlam USS tu kita bole nengok, ada yang berjalan atas jalan ada yang naik kereta berhias diorang.mcm shrek, cat,jurasic park,memacam la...time ni la kita bole nengok seme karektor katon tu sebab nye tak semua kita akan jumpe masa tengah jalan2 setiap zone tu.so bila parade dia kumpul kan seme baru la bole jumpe


 sebelum start parade sempat mia tido dulu sian kepenatan dah
 ok dah nak mula daddy kasi dokong kasi dia puas nengok





















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

best la dpt tgk parade ni...dlu2 time kita pegi tkde lg...ni ala2 mcm disneyland la

lia said... [Reply to comment]

Cian lak aku tgk mia tertido tu tp dia mesti xde halnyer kan sbb hepi..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Penat sungguh bday girl :)
Sonoknya dpt pengalaman ni :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aku plak yg xcited tgk show tu...best nya.....

sian mia..nk buat cm mn kn tk bw stroller..huhu

Ezna said... [Reply to comment]

macam best je kat sini :-)

amiey lee said... [Reply to comment]

ehhh ada ye benda ni...hahaahah napa aku tak tau??? conpius aku

eB said... [Reply to comment]

bestnya... nmpk penat sgt korang...
parade tuh best la.. kami x sempat nk tgk, sbb hujan lebat sgt... hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...