MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 17, 2013

USS : The Lost World

kat setiap zone memang ada show so korang kena tengok schedule kat pintu masuk tu ada dia kasi pukul berapa show kat setiap zone.kalau terlepas kena tunggu 2 jam kemudian plak baru ada show.kat the lost world ni ada show water world, bes tau show ni ada meletup2 stunt seme.kat sini ada 3 zone seat ada kaler biru, hijau & maroon.kalau korang nak rasa basah sila duduk zon biru & hijau zon maroon plak zon kering.

sebelum show start dia nye pelakon main2 game dulu la..simbah2 orang yang duduk dekat zone hijau & biru.sape duduk zon biru la paling teruk sekali zon paling depan memang sebaldi dia amek air.xlama tu show pon start, ada jet ski dia keluar ikut pintu pastu kan dia libas2 penonton ngan air.part paling best bila keluar kapal terbang tu melayang atas air, pastu ada bom meletup2.

lepas abes show dalam stengah jam gitu ktorg canopy flyer, kat sini banyak game yang basah2 so sape yang bawa baju lebih bole la try main game kt situ, ktorg game basah2 memang skip la..xkose hehe..yang tak basah tu je la canopy flyer, kita plak naik ngan mia, amrul tukang amek gamba.

lepas main2 perut pon lapa, so ktorg makan dekat discovery food court.ada banyak pilihan kita amek nasi ayam penyet & mia plak amek kids meal nugget & fries.









 halamak besau nau aku nganga hehe

 dah lapo jom makan! belakang tu food court
 ktorg amek nasi ayam penyet satu set $11
kuah dia kuah kari mcm kuah lontong sedap juga pastu ada bubur kacang hijau
 mia amek kids meal ada dino nugget & wedges pastu air milo $9.8
large coke $3.8
jurasic park cup coke $16.90
lanyard $3.50
so total abes kat foodcourt ni $56 bersamaan RM139.44 (hoi klw kt msia dapat makan sedap2 kat chilis 2x hahah)
botol jurasic park tu kalau korang nak refill air dia cas $3, pastu nanti kot lenkali nak datang uss bawa je botol ni bole refill kat memana stesen dengan rege $3 murah skit la klw compare ngan air dalam dalam cup tu sebab botol tu beso
bekas makanan biru woodpecker tu plak dapat free sebab amek kids meal
.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer..lepas ni kemana pulok..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wow!!jeles..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Penat beno dh muke si mia tu hihihihi

::NureeN:: said... [Reply to comment]

nana, ko dah brapa bulan..
lama nureen x terjah cini..
steady jerr mak buyung naik dinasour tue..
nmpk berseleranyerr mkn nasi ayam penyet.. mavelous nyumnyum

Gieyana said... [Reply to comment]

Bestnyer..ritu ms aku g singapore x larat nk menapak..ao x p sini...lenkali la bw bb lak..insyaaallah..:)

lia said... [Reply to comment]

Seyes mmg best la uss ni... Tgk ko update pon aku yg terasa penat tau...

juelee said... [Reply to comment]

amboi kemain hepi mama mia haaaaa... gelak beso hikhikhik.. kat sana kalau guna duet tak tergamak nak convert sbb klu convert mmg xbeli lah.. hahaha dulu saya makan kat egypt kot, ada restoran arab.. sedap gak...

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsonslepas ni g egypt plak hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Tgu bb bsr nnt bole pegi hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nad MamaZN
Mau xpenat kena bjalan xde stoller hehe sian dia tp dia enjoy

Nana said... [Reply to comment]

@::NureeN::
Dh 7 bulan
Haha mak yong kebulur
Dr pg xmkn kul 2.30 br mkn

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Heheh xpe tgu bb bsr skit ok la

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Mmg best la beb
Berbaloi rasa bayar tiket dia
Mmg puas ati

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Hahah mama mia kembali ke alam kanak2
Adoi mmg pon klw convert rs xmo makan haha
Tu la ktorg xtau ada kdai makanan arab dh mkn br g egypt rugi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

Besh :)

zarena heeney said... [Reply to comment]

bestnya
tapi nana stedy jea jln jauh2 niekan
tgh preggy
tapi nampak muka mia penat kan...

MAZLIZA ABD RAZAK said... [Reply to comment]

bestnyer nmpk sedap mknan tu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Memang menarik....bila la nak ke sana ni

~aYu~ said... [Reply to comment]

bestkan show dia.. alahai rasa nak repeat lagi je..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Klw ada rezki rs nak repeat lg :-)

Nana said... [Reply to comment]

@zarena heeney
Hahah steady la sgt tu pon dah petang pancit dah
Ngan mia2 pancit

Nana said... [Reply to comment]

@MAZLIZA ABD RAZAK
Ok la
Tp pelik skit ns ayam penyet makan ngan kari hehe
Bese kt msia mkn ngan sup

Nana said... [Reply to comment]

@~aYu~
Tu la serius nak repeat lg klw ada rezki

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

aku tingin nk gi show snow tu..hehe..bestnya.....

sure irfan xcited bw ni..aku pun tk sbr..hehe

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

*snow plak dh..nk kata water world..haha..

amiey lee said... [Reply to comment]

terbayang2 amasa aku kesana..syokk layan anak2 kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...